Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +11
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście znajomych.
Jak byście podeszli do tego tematu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #snapchat #messenger #zwiazki #milosc #pytanie #pytaniedoeksperta
@Blackol12: nie da się, po 10 latach to zawsze będzie cringe ;]
Niestety zdaje sobię z tego sprawę, że cringe… Ale ostatnio mnie coś podkusiło i zacząłem czytać stare konwersacje - no i przepadłem ;/ Przypomniały mi się zaje..iste chwile i te wzajemne zauroczenie. Kur.. wa warto może spróbować? Ciąży to na mnie niesamowicie… Już z tydzień mija i nic lepiej ;/
@Blackol12: skoro kiedyś byliście blisko, to raczej nie powinien być krindż, choć jest duże prawdopodobieństwo, że ona nie czuje tego samego. zawsze możesz też zainicjować jakieś spotkanie klasowe w gronie waszej paczki przyjaciół ;)
@Blackol12: żeby nie wyjść na desperata, który czeka z telefonem w ręku aż zaakceptuje zaproszenie ;)
i to mówię na 100% poważnie xd
ofc możesz zawsze do niej napisać cokolwiek w myśl zasady, że kto nie ryzykuje ten szampana nie pije itd. ale no jeśli nawet nie wiesz czy ona jest sama to no szansę są znikome, a potem tylko wstyd Cię będzie zżerać
@Blackol12: To tym bardziej nie zagadywać. odtwarzasz sobie obraz osoby która dzisiaj już nie istnieje. zakochoujesz się w marzeniach, w
"hej mała, srałaś?"
jesli sie nie uda to pamietaj ze masz jeszcze tego kasztana wiec rzucasz jej pod nogi i pytasz
"to twój kasztan?"
mega ciężko jest osiągnąć to co napisałeś. Łatwo rzec…
Jest krótki filmik na fb gdzie została oznaczona i wydaje się, że nic się nie zmieniła (nawet po tylu latach). Dałbym sporo, żeby odnowić tą znajomość. Mam przeczucie, że napewno bym na tym nie stracił…
@winsxspl