Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +13

Salido +395
Minął 10. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-34
Pobierz

1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście znajomych.
Jak byście podeszli do tego tematu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #snapchat #messenger #zwiazki #milosc #pytanie #pytaniedoeksperta
Ok, pozostaje kwestia tego czy jest w związku. Ig prywatne. Zostawić jej followa, czy olać to totalnie i pisać na messengerze?
+ przypominają Ci się miłe chwile :)
Mega
PS. I jeszcze lepsze… Tak się składa, że wiem gdzie ona pracuje, ale nie jest to placówka do odwiedzenia dla mnie haha. Ewentualnie na parkingu pod nią. No ale cringe i zażenowanie straszne. Już taki mam kocioł w głowie, że szok :D
Nie no słuchaj też trochę się zgrywałem, ale teraz całkiem serio. Taki meet na żywo bez zapowiedzi to już chyba pozamiatane. Laska cała w lęku, wypłoszona, creepy jak uj i jeszcze zadaje sobie w głowie pytanie skąd on wie gdzie ja pracuje. Z mojego punktu widzenia tak to wygląda i tak bym ja sam to odebrał. Nie wiem,
Idź pod jej dom i wpakuj ją do bagażnika. Ogólnie Twoje rozmyślenia i komebtwrze są dziwne i niepokajace.
Jak najbardziej, poparta obiektywnymi przesłankami ;)
@Blackol12: Niepotrzebnie komplikujesz sprawę. Napisz jej po prostu, że wspominałeś dawne czasy i trochę żałujesz, że urwał wam się kontakt. Zapytaj, co u niej słychać i jak się jej układa. Bez komplementów, bez niezręcznych tematów, bez propozycji spotkania — na to przyjdzie czas, jeśli rozmowa się rozwinie. A jeśli się nie rozwinie, też nie naciskaj na to.