Wpis z mikrobloga

Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.

1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście znajomych.

Jak byście podeszli do tego tematu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #snapchat #messenger #zwiazki #milosc #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackol12: napisanie "hej chcesz coś z avonu" wcale nie jest takie głupie xD jak dla mnie lekko śmieszne i zaczepne szczególnie jesli jesteś śmieszkiem poza kontrolo, w zależności od jej odpowiedzi możesz kontynuować już normalniejszą gadkę. Ja tak nie raz zagadywałem do dziewczyn na tinderze i może to być lepsze niż hej co tam. Podkreślam "może"
  • Odpowiedz
  • 0
@Szantos: a jest jeszcze jakiś podobny, memiczny tekst, który może rozbawić? xD
Propozycja spoko, ale chętnie posłucham innej. Bije się z myślami, czy napisać tak serio serio, bo będzie myślała że desperat, czy właśnie tak „od czapy” dla jaj xd
  • Odpowiedz
  • 21
@Blackol12 cokolwiek napiszesz to na 95% wyjdziesz na desperata xd jedyna opcja to właśnie gdybyś skomentował jakieś zdjęcie czy story z aktywnością o której coś wiesz itd., a potem może temat by ruszył
a tak z d--y wyskakiwać po 10 latach milczenia to ona pewnie nie pamięta kim jesteś albo już dawno z kimś
  • Odpowiedz
  • 0
@Lefty: no właśnie też tak powoli sądzę. Słabo że ona rzadko kiedy w ogóle coś wstawia, na story to już w ogóle. Instagram ma prywatny ;c Coś jeszcze można z tym zrobić czy pozamiatane?
  • Odpowiedz