@IntruderXXL: Mówię do ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się 26.09.2018 i zaczniemy wszystko od nowa.
Obudzisz się 26.09.2018 i zaczniemy wszystko od nowa.
@Insuliniarz: Co to to nie! Teraz jest mój czas, gdzie inni nawet nie mogą się zbliżyć do tego poziomu satysfakcji z życia, ale cóż nie słuchali jak mówiłem o walce, wyrzeczeniach i poświęceniach :)
@IntruderXXL: Ewidetnie widać, że jest zdecydowanie więcej niż 10% BF, nie wiem czy z kimś konsultowałeś ten BF ale warto bo masz body dysmorphia prawdopodobnie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierzźródło: ZOE006-uwaga-kable-pod-napieciem-230-v-ac-znak-elektryczny
Pobierzźródło: image
Pobierz@Insuliniarz: Co to to nie! Teraz jest mój czas, gdzie inni nawet nie mogą się zbliżyć do tego poziomu satysfakcji z życia, ale cóż nie słuchali jak mówiłem o walce, wyrzeczeniach i poświęceniach :)
@wutt Piękną duszą.
Akurat potrzebuje motywacji bo od maja tamtego roku wybieram się na siłownię
Edit:
Jaki miałeś poziom teścia przed i po wejściu na bombe?
Kalos kaghatos w pełnej krasie. Najwyższą i fundamentalną cnotą jest w-----------e 1200kg w totalu - tak rzecze Intruderos z Piwnicos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250210_185441
Pobierz@smieszek321: Tak zgadza się mam szereg różnych zaburzeńm body dysmporphia to najmniejsze z nich.
źródło: image
Pobierz