Aktywne Wpisy

straszny_cham +18
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +112

Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty na JDG ale i tak jej wychodzi dużo lepiej w porównaniu z poprzednią robotą.
Szanuje w opór takich ludzi
#pracbaza #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz@Wollier: to jest nic. Największym hitem jest bon na przesiedlenie - 10k do ręki, z którego często korzystają młodzi lekarze xD
1. Kończysz studia i staż podyplomowy, dostajesz się na rezydenturę
2. Meldujesz się u rodziców lub babci - byle było daleko od szpitala gdzie będziesz
@0suchy0; @ScisleTajnyLogin; @RudyZibi: Mało tego - tam gdzie są szamba i trzeba je opróżniać, bywa, że się czeka 1-2 tygodnie od zamówienia na szambiarkę, bo tacy obłożeni robotą są. Kto ma dupę, ten sra
@thorgoth: tak tak, XDDD szambiarze 50k zaraz będą ( ͡° ͜ʖ ͡°) a potem 2k plusuw pod jakomś guwno piżamo z poliestru na wyczopie XD
@RudyZibi: mieszkam w lesie. Parcela po starej leśniczowce. Do wsi mam półtora kilometra.
Nie ubolewam. Mieszkałem w Dublinie, mieszkałem w Warszawie, do miasta nigdy nie wrócę ¯\(ツ)/¯
@D00D00: sha nie cofa, rozpiepszajo te samochody tylko XDDD znam ja takie, a to na krawężnik najedzie i rozpiepszy opone a to w cos przypiepszy. Takiej to taczke dać max do prowadzenia XD
@thorgoth: @PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: U mnie w okolicy szambiarz bierze 250 zł na przejechanie ledwo kilku kilometrów, więc jestem w stanie w to uwierzyć. Plus tak sobie niedawno prawo zaklepali, że dwóch-trzech sąsiadów nie może robić wspólnej zrzuty i każdy osobno ma mieć kwit. Rąbią hajs jak leci i nie ma zmiłuj, a reszta z--------a w ciężkiej pracy