Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +299
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz
anoysath +57

#frenpill
źródło: fPFv3W5B
PobierzJeździsz kilku letnim qaudi, masz bebzun rozepchany, że zmieścisz dwa drwale - chłopie to ty jesteś oskariat.
@walokid: brutalnie szczere ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sarza01: @Gilgamesz69 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? Ja mam 60kg wagi i bym zjadł też dwa. Dzisiaj zjadłem dwa grandery bo promka + zinger+ chees.
@walokid: ok oski. Ja zamawiam przez aplikację żeby mi przynieśli do auta i nie patrzę im w oczy. Potem odjeżdżam kawałek, staję gdzieś z daleka i w--------m już lekko chłodne.
źródło: Screenshot_20251201_232613
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@walokid: Z-----y się, nie wiem co dokładnie zmienili ale to już nie to co kilka klat temu ( ಠ_ಠ) I nie, na pewno nie są takie same bo co roku kupowałem...