Aktywne Wpisy

M83_ +54
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że chyba coś jest nie tak xD
#samochody #warszawa
@TibetanPlato: nie no, tyle to nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) my tu rozmawiamy o różnicach pomiędzy Passatem 1999 roku, a skodą czy bmw z 2017,raczej w budżecie do 100k. Tak mi się wydawało przynajmniej xd
Ale jestem sobie w stanie wyobrazić że komuś nie wypada jeździć autem za 100k i lepiej żeby jeździł takim za 500k, nie wiem, choćby wpływowi przedsiębiorcy
@TibetanPlato: jest architektem w firmie deweloperskiej w Austrii. Z tego co mówił, większość inwestorów i klientów z którymi się spotyka, zwracają właśnie przede wszystkim uwagę na to jak się firma i jej pracownicy prezentują.
@voot: To ciekawe. Ogólnie wydaje mi się, że na zachodzie(DACH) samochód ma mniejsze znaczenie w budowaniu prestiżu niż w Polsce(mój były szef wyciągający sporo ponad 1 mln PLN rocznie jeździł 20-letnim Mercedesem), ale z drugiej strony prezentcja liczy się bardziej niż u
Ale czasem można sobie jakąś fanaberie odwalić i kupić coś co się podoba i tyle.
@GlenGlen12: pfff. moje punto ma 22 lata.
@GlenGlen12: weź się w łeb p--------j, martwić się że ma się samochód który jest stary XD
źródło: 1000000321
Pobierz