Aktywne Wpisy

Roszp +189
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +164
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że chyba coś jest nie tak xD
#samochody #warszawa
Bez tego dalej jezdzilbym e36 albo e34 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@N331: też prawda ale założyłem, że to oczywistość.
W podartych u#ebanych gaciach też chodzisz po ulicy bo wstyd to kraść? xD
Rzeczy świadczą o człowieku, a stereotypy istnieją i 90% społeczeństwa podejmuje na ich podstawie decyzje każdego dnia
przesiadając się na drogie auto z tak błahego powodu tylko dokładasz do naszej wschodniej mentalności
Ja mam w rodzinie 3 samochody.
1. Kilku letniego VANa segmentu E na dalsze wyjazdy z rodziną bo bezpiecznie i wygodnie.
2. 8 letniego pierdka segmentu B o wartości może 20k z LPG - dla żony do jazdy koło komina.
3. 20 letniego gruza segmentu C o wartości 5k w teorii jako zapasowy i żeby coś przewieźć