Aktywne Wpisy

gedzior84 +2090
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +202
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że chyba coś jest nie tak xD
#samochody #warszawa
Masz jakieś przedziwne postrzeganie rzeczywistości. Mówisz o mieście gdzie średnio zarabia się koło dychy? To widocznie warszawiacy też nie mają kompleksów, bo auto za 30 koła jak na taki poziom dobrobytu to nic
Jak Ci chociaż trochę zależy na opinii takich ludzi to w------l się czym prędzej w jakiś drogi kredyt bo inaczej w ich oczach jesteś stracony.
"Blachosmroda" i już wiadomo z kim ma się doczynienia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdanie możesz inne mieć, racji już nie.
Co najważniejsze auto od nowości w rodzinie
@Filar: Z jednej strony to fajne i rzeczywiście wolę mieć tanie auto, którego nie żal, ale z drugiej strony w myśl tej zasady ceny aut odjechały tak bardzo, że Polaków nie stać na jakiekolwiek
Każdy mówi że to nie wyznacznik statusu a i tak każdy na to patrzy.
Tak samo jak każdy patrzy na wnętrze człowieka a i tak ocenia po wyglądzie.
@MirekStarowykopowy: oj nie. Wiek samochodu to powód by robić w nim syf. Jeść w nim nie ostrożnie, palić, wpuszczać psa bez pokrowca, wszystko podrapać i porysować. Niestety, często wytłumaczenie bo ma 15 lat i dlatego tak wygląda... I to z oburzeniem...