Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Czy Srej Le jest dalej tak samo zakochana w panu Prezesie Adamie jak była, gdy się poznali w czasach przed otwarciem Polonii?
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że chyba coś jest nie tak xD
#samochody #warszawa
Ja jeżdżę 25-letnim kombi. Kupiłem go w 2013 za około 8k i nadal spełnia swoje zadanie.
Szerokości.
@GlenGlen12: Jak jesteś kawalerem na wydaniu, to wstyd. Biedaki będą p-------ć, że to cię ma przewieźć tylko z punktu A do B, że to się niczym nie różni od miksera. Mam zgoła odmienne zdanie. Fura przyciąga wzrok, mam bardzo wygodne, pompowane, grzane fotele w alcantarze. Mam dwustrefową klimę (nic nadzwyczajnego, ale czy ty masz?). Wyważenie 50:50 w połączeniu z napędem
@b_oski: z tym się zgodzę, ludzie oceniają status po tym jak się ubieramy, jak mieszkamy i jakim autem jeździmy. To dla duzej ilości osób się liczy. Jak jesteś jakimś dyrektorem, albo sprzedawca, albo innym przedstawicielem to trzeba mieć dobre auto bo to element pracy, ale jaki zwykły człowiek to nawet lepiej mieć stare żeby ludzie w okół ciebie szanowali cie za to jaki jesteś, a nie ze
Nie wychodzisz zbyt często na zewnątrz? Nie masz zbyt dużo znajomych?
@OmgLolWtf: nie każdy wykopek to s---------a, nie mierz wszystkich swoją miarą xD
@b_oski: wiem generalnie o co ci chodzi i zdaje się że nawet się zgadzam w większości z twoja opinia ale jednak to jaką fura jeździsz liczy się dla ludzi którzy cie nie znają. Bo nie chcesz mi chyba powiedzieć że twoj dobry ziomek albo wujek którego znasz całe życie uzna że nie jesteś pracowity bo jeździsz starym Passatem, chociaż masz firmę i prowadzisz