Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że chyba coś jest nie tak xD
#samochody #warszawa
Wstyd to kupować drogie auto, tylko po to, żeby budować swój status! Samochód ma Cię bezproblemowo przewieźć z punktu A do punktu B. Ma się nie psuć i być tani w utrzymaniu. Reszta to wymysły korporacji, żebyś harował i kupował coraz droższe, nikomu niepotrzebne gadżety!
Będę dbał o tego złomka i go eksploatował aż nie wyzionie ducha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Samochód się kupuje na jaki nas stać (ewentualnie na jaki kredyt nie nadszarpnie naszych zdolności finansowych) i jeździ nim dopóki
@MirekStarowykopowy: jakoś na całym świecie jest więc dlaczego w Polsce miałby nie być
Tak odnośnie tych 30k+ za auto to moje 15 letnie wozidło kosztuje w granicach 40-50k xD
@Goronco: Co? xD Ale wy takie wysrywy na serio piszecie?