Wpis z mikrobloga

Gorsze od poddania się w zagadaniu do dziewczyny jest to, że kiedy ona siedzi sama przez 5 minut, motywujesz, zbierasz się w sobie żeby zagadać, wymyślasz co powiesz. Nagle chcesz ruszać, mówisz koledze, że idziesz, robisz pierwszy krok i widzisz jak podchodzi do niej 4 losowych chłopa, którzy próbują ją wyrwać...

Widzisz, że niezbyt się jej to spodobało - nie ma już uśmiechu na twarzy jak wcześniej, widać po jej języku ciała że czuje skrempowanie, szuka koleżanek, ale i tak wychodzisz z uśmiechem, a ona wodzi za Tobą wzrokiem kiedy przechodzisz obok stolika

Czuję się jak #mentalnyprzegryw, bo na ulicy byście nie powiedzieli, że coś jest ze mną nie tak

#tinder #randkowanie #podrywajzwykopem #podrywajzwygrywem #zalesie #gorzkiezale #samotnosc #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TiREX: Dlatego, nie ma co się zastanawiać. Podchodzisz i albo się uda albo nie. Gorzej to chyba łapać mylne znaki, że ona też Cię obserwuję, a jak już podejdziesz to nagle "sorry, ale nie bo czekam na koleżankę". Tak to przynajmniej oszczędzasz sobie myślenia.
  • Odpowiedz
@TiREX ona ma w dupie i Ciebie i tych 20 innych spermiarzy bo pewnie ma chlopaka Oskarka a przyszla z kolezanka ktora akurat wyszla do toalety. Ale podmezczyzni oczywiscie musza wtedy probowac ze swoimi zalosnymi podchodami meczyc ja. A potem zdziwienie ze ciezko o dziewczyne w dzisiejszych czasach
  • Odpowiedz
  • 0
@Pasterz30: w takim razie odpowiedz, gdzie szukać dziewczyny żeby przypadkiem jej nie zamęczyć? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Gdzie tacy nadmężczyźni jak ty załatwiają takie sprawy?
  • Odpowiedz
@TiREX tacy mezczyzni jak ja, ogarnieci zyciowo i ustawieni nie potrzebują bab bo potrafia w matematyke i logiczne myslenie i wiedza ze spermienie do lasek ktore zwykle nie bilans zyskow i strat w tym wypadku jest niekorzystny. Co baba moze zapferowac komus takiemu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Pasterz30: nie wiem co robisz w życiu - brzmi jakbyś bardzo powierzchownie traktował życie i rzeczy, które się w nim dzieją. Ja lubię rozwijać i spełniać się na wielu płaszczyznach. Ponadto spełnienie w jednej sferze życia pomaga w innych, np. poprawiając swoje skille rozmawiania z ludźmi - pomaga Ci to w opowiadaniu ciekawych historii na prezentacjach biznesowych, pozyskiwaniu relacji, etc.

Możesz potraktować to tak jak "spermienie do szonów" i być może
TiREX - @Pasterz30: nie wiem co robisz w życiu - brzmi jakbyś bardzo powierzchownie t...
  • Odpowiedz
Podchodzisz i albo się uda albo nie.

@xGrahir: To nie w Polsce. Spróbuj tak zrobić to w najlepszym przypadku dostaniesz odpowiedź "spadaj frajerze, mam chłopaka". W gorszym zrobi ci zdjęcie i wrzuci na jakąś grupę na FB z podpisem "uwaga zbok" i przy okazji zwyzywa od creepów..

Niedawno robiłem ankietę tutaj na wykop i 100% kobiet odpowiedziało, że nie chce być zagadywana w miejscach publicznych. Niektóre zgodziłyby się ewentualnie gdyby
  • Odpowiedz