Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1190
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +328
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj hardware ze studio muzycznego bedzie dzialal na linuchu, dawy, nie wiem aplikacje typu photoshop czy wszystko inne to wielu ludzi by odeszlo od windowsa raz na zawsze. ale po co sie skupic na problemie lepiej toczyc wojne #windows vs #linux xD
samsung tez kiedys chcial postawic sie monopolowi androida tworzac swoj wlasny system bada, i co z tego ze byl mega spoko jak upadl przez brak aplikacji? zrozumcie to wreszcie linuksiarze, z fartem
źródło: obraz
Pobierz@Gjbgghbhhjj: akurat z tym do konca sie nie zgodze co napisal, ale ja nie mowie o jakichs prostych sterach, np. w muzyce jakbym chcial skompletowac sprzet z pc na linuxie zeby to wszystko hulało to mierzylbym sie z czyms takim codziennie. nikt nie pisze sterow do linucha
źródło: obraz
Pobierz@keep_it_real: nie kazdy korzysta z pc tylko do przegladania vikopu i granie w pare gierek. 90% sprzetu nie jest wspierane przez linuksa
a i korzystam też z raspbariana, ale to tylko po to by mieć wyświetlacz do programów, a nie przez jakieś lany i putty
@gerwazy-oko Linux jest często jedyną nadzieją dla starego sprzętu, np drukarek gdzie sterowniki na nowym Windowsie nie działają.