Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

NaczelnyWoody +331
Gdy tylko widzisz ten znaczek, to już wiesz, że opiehdolą ci towar bez paragonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
źródło: a84f6c134f6c81bc9752add5fada
Pobierz

Za Hitlera ludzie zakładali rodziny nawet w 2 izbowych domach (gdzie w drugiej mieszkali rodzice meza/zony) dlatego że nie istniał powszechny system ubezpieczeń społecznych i twoją emeryturą były dzieci i wnuki, a nie że nikt nie gymasił
To tylko iluzja w która wierzą młodzi ludzie i stąd bierze się większość ich problemów.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@szach-perski: to trochę różnica w perspektywach. Wtedy żyło się z dnia na dzień i myślało inaczej. Wtedy ludzie marzyli, żeby ich dzieci żyły w świecie, gdzie Polak w końcu może myśleć o swoim życiu perspektywicznie, bo w końcu nastaną normalne czasy. To marzenie się spełniło, normalne czasy nastały, a wpis