Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakie platformy learningowe są polecane jeśli chodzi o nauke? Chodzi o zdobywanie nowych skilli w IT, finansach, statystyka, bazy danych, inwestowanie nie wiem cokolwiek innego ścisłego - coś co potem przyda się na rynku pracy. Z jednej strony mamy #udemy gdzie jest milion kursów na każdy temat ale opinia jest taka że raczej podstawowy poziom bo każdy może wrzucić szkolenie i nabijać hajs. Z drugiej strony kojarzę #edx gdzie kursy są od jakiegoś Hardvardu czy innych renomowanych uczelni.

#praca #korpo #rozwojosobisty #finanse #it #nauka #produktywnosc #studia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
sumienny-fanatyk-82: Zapytaj ChatGPT czy Gemini żeby złożył Ci plan nauki zrobiony z książek akademickich, artykułów naukowych i dokumentacji technicznej, i własnych eksperymentów - na konkretne tematy wzorując się na tym jak wygląda np. trening juniorów w hedge fundach jak interesują Cię finanse itd. dostosuj wszystko pod siebie, proś o zmiany tak często jak masz potrzebę, po 3x proś o wyjaśnienie definicji na różne sposoby itd.

Najlepsze narzędzie jak dla mnie, wszystkie
  • Odpowiedz
@Glopper: Z takich podstawowych to Marcin Iwuć. Jeśli chodzi o bardziej giełdowe to ja korzystam z : inwestomat, zawód inwestor, finansowa tv, fxmag, Giełda Inwestycje Trading oraz Piotr Cymcyk
  • Odpowiedz