Aktywne Wpisy

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz
MamMalegoSiurka +10
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Normalny zawód: prosi o to by zamiast śmieciówki UZ/B2B dostać UoP z urlopami, L4, stabilnoscią
Programiści: sami rezygnują z cywilizowanej umowy UoP by dostać 2000zł więcej na śmieciówce B2B rezygnując ze stabilności zatrudnienia (Na UoP nieokreślony bardzo ciężko kogoś wyrzucić), odprawy płatnej 3x stawka miesięczna, 26 dni płatnego urlopu, 365 dni płatnego L4 w razie wu, emerytury, ochrony przed odpowiedzialnością za szkodę (na UoP max 3x pensja miesięczna, na b2b cały majątek)
Elita intelektualna xDD
@nad__czlowiek: bzdura, w każdym zawodzie, gdzie zarobki zaczynają są wyraźnie wyższe niż 2 próg, to ludzie zastanawiają się nad przejściem na B2B np. prawnicy.
wygoogluj drugi próg podatkowy głuptasku
To wymóg ustawowy. Jako adwokat nie mogę pracować na umowie o pracę.