Wpis z mikrobloga

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD

ANONIMOWYczlonekwykopu_1992 - XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc t...

źródło: 1000027483

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Próbuję się dowiedzieć więcej, niestety ale to chyba po prostu nawet nie fejk co żart ze znanej z walki o mężczyzn będących ofiarami przemocy domowej tiktookerki.
Jesli to co na teraz przeczytałam to prawda to w nie zmyślonym świecie ona tylko pokazuje tiktoki porytych bab i je punktuje. Tz to też dużo, ale daleko do fight clubu w opuszczonych magazynach, a naprawde historia mnie tak porwała, że chciałam w nią uwierzyć.
Wracam
  • Odpowiedz
@ANONIMOWYczlonekwykopu_1992: Powiem tak: nie czytam komentarzy, ani nic wiecej o tym i jestem ultra pewien jednego. To jest fake. I na pewno żadna, ale to żadna typiara nigdy by nic nie zrobiła w zadnej sprawie przemocy wobec mezczyzn, bo dla kobiet mezczyzna to przedmiot, jeden sie zużyje to bierze drugiego i wywalone, a o miłości nie maja pojecia (dlatego tyle o niej mowia, bo nie sa w stanie jej pokazac)
  • Odpowiedz