#igrzyskabebzonow v4 czas zaczac chyba napisalem do kazdego, jesli nie dostales wiadomoaci to napisz do mnie i podaj: wiek wzrost wage obwod w pasie w pępku dane te z dzis lub jutra rana jak ktos dzis nie da rady juz, ale kazda zwloka powoduje ze excel bedzie pozniej
najlepjej cel jaki chcesz osiagnac przez 8 a jaki w 12 tyg (zobaczymy ile potrwa wyzwanie)
to jest mus zeby dostac pozniej dostep do discorda i excela
jesli ktos chce sie dopisac to pisac do mnie, jak kogos pominalem, pisac do mnie
nadal czekam na dane od 9 osob, bez nich nie zaloze exceli, wiec jak nie bedzie wkrotce to zakladam i te osoby wypadaja niestety juz na starcie ale dam im czas do wieczora czy do jutra, moze akurat zra jak swiniaki i ciezko im tlustymi paluszkami trafic w klawiature
@wykopowy_brukselek: a jaka wreszcie była forma zapisu do "igrzysk"? Widzę, że sporo osób spod postu, pod którym mieli zgłaszać się uczestnicy nie wziąłeś pod uwagę.
chyba napisalem do kazdego, jesli nie dostales wiadomoaci to napisz do mnie i podaj:
wage
obwod w pasie w pępku
dane te z dzis lub jutra rana jak ktos dzis nie da rady juz, ale kazda zwloka powoduje ze excel bedzie pozniej
najlepjej cel jaki chcesz osiagnac przez 8 a jaki w 12 tyg (zobaczymy ile potrwa wyzwanie)
to jest mus zeby dostac pozniej dostep do discorda i excela
jesli ktos chce sie dopisac to pisac do mnie, jak kogos pominalem, pisac do mnie
na razie jestem ja i
@Magiel-19
@timek1119
@Sen_Jak_Prawdziwy
@darthbob
@Ark00
@NdineVena
@chodzewmoro
@kollataja123
@Momus7
@daniel9456
@piromanu
@KamilW79
@bloodbro
@logika_logistyka
@AndrzejBinarny
@tpleszczu
@tomaszlee
@daniel9456
@Haerbin
@zt_im
@saymon
@Hellmanor
@Ostah
@saul
#chudnijzwykopem #odchudzanie
źródło: 1000007822
Pobierzźródło: temp_file1293496911243258479
Pobierzźródło: temp_file708768904958859589
Pobierz@brennt
@kl3Hta
@wrobelek19
@serek28
@Sobo1991
Też ja:
źródło: temp_file7858754219467340335
Pobierzale dam im czas do wieczora czy do jutra, moze akurat zra jak swiniaki i ciezko im tlustymi paluszkami trafic w klawiature
mam bmi ponizej 25 wy j----e spaslaki