Aktywne Wpisy

steel_works +650
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
CrokusYounghand +196
Spokojnie, to tylko abonament na browary w płazim sklepie. Żeby efektywnie korzystać z promocji, trzeba odbierać piwsko prawie codziennie lub walić kilka w weekend. Ale jakby coś, to rozpijanie społeczeństwa jest tylko lewcką teorią spiskową. Wszak wcale uzależnionym od nikotyny, alkoholu i cukru społeczeństwem łatwiej się nie steruje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka

źródło: GpO30QHXcAUeTVG
Pobierz
U niektórych też fajnie idzie przy robieniu high pulls, ale tutaj zawsze trochę większe ryzyko przy tak dynamicznym oraz wymagającym bardzo dobrej mobilności ruchu.
Innymi słowy - kaptury lubią duży ciężar i dużą intensywność. Poza tym przy wielu ćwiczeniach
Robisz go tak jak każdy inny mięsień, blisko upadku. Wybór ciężaru i ilości powtórzeń to sprawa drugorzędna i zazwyczaj uniwersalna rada brzmi dobierz tak bys był w stanie realizować nadrzędne cel. Spersonalizowana porada brzmialaby nieco bardziej szczegółowo.
Ja napisałem, że ma tak dobrać ciężar żeby komfortowo, pewnie i z pełnym zaangażowaniem zrobić dane ćwiczenie. Bulgarow nikt nie lubi bo jebią po 15p na nogę. 30p
No i oczywiście muszę dodać, że nie napiszę "masz rację" no bo jej gościu nie masz...
Za tą lewicą dobre, ale bez zastosowania w niniejszej sprawie xD
Chociaż wyjaśnia, że masz prawacki, zakuty łeb.
Ja kończę i tobie też proponuję, bo każdy kolejny post jaki tutaj zmieściłeś cię pogrąża, a już mi szkoda się