Aktywne Wpisy

akNe +36
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz
siejeje +49
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

U niektórych też fajnie idzie przy robieniu high pulls, ale tutaj zawsze trochę większe ryzyko przy tak dynamicznym oraz wymagającym bardzo dobrej mobilności ruchu.
Innymi słowy - kaptury lubią duży ciężar i dużą intensywność. Poza tym przy wielu ćwiczeniach
Robisz go tak jak każdy inny mięsień, blisko upadku. Wybór ciężaru i ilości powtórzeń to sprawa drugorzędna i zazwyczaj uniwersalna rada brzmi dobierz tak bys był w stanie realizować nadrzędne cel. Spersonalizowana porada brzmialaby nieco bardziej szczegółowo.
No i oczywiście muszę dodać, że nie napiszę "masz rację" no bo jej gościu nie masz...
Za tą lewicą dobre, ale bez zastosowania w niniejszej sprawie xD
Chociaż wyjaśnia, że masz prawacki, zakuty łeb.
Ja kończę i tobie też proponuję, bo każdy kolejny post jaki tutaj zmieściłeś cię pogrąża, a już mi szkoda się