Aktywne Wpisy

Ibiryd +629
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +46
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

U niektórych też fajnie idzie przy robieniu high pulls, ale tutaj zawsze trochę większe ryzyko przy tak dynamicznym oraz wymagającym bardzo dobrej mobilności ruchu.
Innymi słowy - kaptury lubią duży ciężar i dużą intensywność. Poza tym przy wielu ćwiczeniach
Robisz go tak jak każdy inny mięsień, blisko upadku. Wybór ciężaru i ilości powtórzeń to sprawa drugorzędna i zazwyczaj uniwersalna rada brzmi dobierz tak bys był w stanie realizować nadrzędne cel. Spersonalizowana porada brzmialaby nieco bardziej szczegółowo.
Ja napisałem, że ma tak dobrać ciężar żeby komfortowo, pewnie i z pełnym zaangażowaniem zrobić dane ćwiczenie. Bulgarow nikt nie lubi bo jebią po 15p na nogę. 30p
No i oczywiście muszę dodać, że nie napiszę "masz rację" no bo jej gościu nie masz...
Za tą lewicą dobre, ale bez zastosowania w niniejszej sprawie xD
Chociaż wyjaśnia, że masz prawacki, zakuty łeb.
Ja kończę i tobie też proponuję, bo każdy kolejny post jaki tutaj zmieściłeś cię pogrąża, a już mi szkoda się