Aktywne Wpisy

wykop +75
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

Inevera +533
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz

źródło: 470225918_4063285333901306_5127384741800730981_n
PobierzCzepiać się można czemu pije eliksiry, jeśli już chcemy materiał źródłowy porównać do gry.
Czyżby starsza krew już nie wystarczyła?
Ja się bardziej boję, że znów będzie gra w stylu nowego Dragon Age, gdzie fabuła będzie się skupiać na "rozeoju silnej
Jeśli prowadziła życie pełne stresu, walki i trudnych decyzji to mogła się źle zestarzeć.
Zobacz sobie na takiego Zełeńskiego jak się zmienił w 3 lata.
Bo rozumiem, że jak Cirilla będzie piękna lasencją, to fabuła, dialogi czy
No widzisz, ja jestem z tych dinozaurów co jednak woli grać w dobrą grę niż oglądać widoki dookoła.
@Kraciach no własnie mam wrażenie, że jednak nie do końca ludzie patrzą na to z przymrużeniem oka. Oczywiście mem jest zabawny, ale cały polski intetent pod haslem "Wiedźmin 4" nie odnosi się do niczego innego jak "brzydka Ciri".
Czyżby oczekiwali, że W4 pokaże co robiły
źródło: the-witcher-4-20241213249662_1
Pobierz