Wpis z mikrobloga

Ogarnięty 30 latek może sobie przebierać w młodszych i starszych, ogarnięta 30 latka ma już wąskie pole do manewru bo dlaczego np. ja miałbym się wiązać z nią zamiast wybrać tak jak teraz 20 latke? Tylko męscy beta-samce będą się uganiać za 30 latkami bo nie mogą sobie pozwolić na młodsze, mniej zepsute, bez "ex toksyków".

@KochanekAdmina: ale kobiety nie chcą samców beta stąd nagłe pojawienie się tzw. "femcelek". To
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina dokładnie, tylko że to samo odnosi sie do kobiet. Nie ma żadnych argumentów za tym żeby młoda baba wiązała się z biednym brzydalem, jak może mieć bogatego przystojniaka albo być sama xD wymaganie od kobiet obniżania standardów to zwykła hipokryzja
  • Odpowiedz
  • 0
@KochanekAdmina No ja mam inne doświadczenia. Związki z różnicą 10+ lat to rzadkość, a jeśli już, to były to przelotne relacje.

Jeśli jesteś w top 5% ogarniętych facetów i jesteś wysoki, no to pewnie masz rację. Bardziej tu miałem na myśli 35-letnich Mateuszy z zakolami co im się zachciało wyrywać licealistki na Skodę Octavię z salonu i klitką w kredycie.
  • Odpowiedz
@smieszna_zaba_z_internetu yhm dokładnie dlatego w związkach są tylko faceci o wyglądzie modeli xD rozejrzyj się wokół siebie, przeciętni faceci wiążą się z przeciętnymi kobietami. Czy twoi żonaci koledzy to sami chadzi? Czy może co drugi to zakolak będący w związku z laską 6/10?
  • Odpowiedz
To nie są kobiety które nie mogą zdobyc żadnego faceta tylko takie które nie mogą zdobyć czada klaudiusza w związku z czym decydują się zostać same. To jest olbrzymi problem którego kukoldwehra ochoczo broniąca tu wyimaginowanych księżniczek nie rozumie.

@smieszna_zaba_z_internetu: Co to ma do mojej wypowiedzi, przecież dokładnie tutaj nakreśliłem problem femcelek

W sensie że młode ładne baby mogą przebierać w Chadach i zamiast się ustatkować to lecą na karuzeli kutasów, aż
  • Odpowiedz
@smieszna_zaba_z_internetu i co z tego? Baby wolą przystojnych facetów, a faceci atrakcyjne kobiety. Żaden zakolak nie związałby się z grubą i brzydką, gdyby mógł związać się z piękną i szczupłą kobietą. Faceci sami zwracają ogromną uwagę na wygląd, a gdy kobiety robią to samo to nagle wielkie oburzenie xD dla mnie to hipokryzja
  • Odpowiedz
@smieszna_zaba_z_internetu ty w to wierzysz ? Przecież nawet baby 35 plus na tinderach mają wymagania i wyglądają dobrze (to nie czasy kiedy 35 latka była umęczona matka ) i jest dużo facetow gotowych te wymagania spelnic
Teraz medycyna estetyczna oferuje takie cuda że osobiście znam 30 latki które wyglądają lepiej niż 20 latki bo się napchaly botoxow stymulatorow wypełniaczy
Już coraz ciężej znaleźć nawet 40 łatkę która wygląda staro
Medycyna posuwa
Linnior88 - @smiesznazabaz_internetu ty w to wierzysz ? Przecież nawet baby 35 plus n...

źródło: temp_file1475102768011466379

Pobierz
  • Odpowiedz
@Linnior88: ale czemu porównujesz zdjęcie robione w domu, pewnie jakimś smartfonem co miał 2Mpix z takim gdzie ewidentnie ma kilogram tapety na twarzy (gdzie zniknął pieprzyk z brody??) dużo lepszym aparatem w dużo lepszym oświetleniu?
Dobrze że są aplikacje do usuwania makijażu. Dalej wygląda lepiej?
A pamiętajmy że z wiekiem zmienia się nie tylko wygląd. Kobiety po karuzeli mają chore oczekiwania wobec partnerów, porównują cie z wszystkimi swoimi ex więc
smiesznazabaz_internetu - @Linnior88: ale czemu porównujesz zdjęcie robione w domu, p...

źródło: julka

Pobierz
  • Odpowiedz
ty w to wierzysz ?

@Linnior88: musi sie jakos pocieszac, ze te julki spotka kara XD nie spotka ponieważ

Przecież nawet baby 35 plus na tinderach mają wymagania i wyglądają dobrze (to nie czasy kiedy 35 latka była umęczona matka ) i jest dużo facetow gotowych te wymagania spelnic
  • Odpowiedz