Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +310
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

Jak slusznie napisal @ByczekRozplodowy - to jest dla mnie niepojete, ze jakas Julka po kulturoznastwie czy innej europeistyce odrzuca CV starszych programistów bo nie mają zdjęcia w CV, albo mają i nie wygrali na loterii genetycznej. Kobiety nie powinny miec wplywu na rekrutacje w branzy IT, bo kieruja sie wygladem a nie kompetencjami.
źródło: hr
Pobierz@Rudz1elec: No to wiadomo od lat. Nawet były na to badania naukowe - kobiety nie chcą konkurencji, wiec zatrudniają te brzydsze od siebie. Za to mężczyzn chcą ładnych, wiec zatrudniają tych przystojnych. Z drugiej strony ładne kobiety są zatrudniane przez mezczyn czesciej.
Najgorzej maja brzydcy mężczyźni ich nikt nie chce.
Komentarz usunięty przez autora
@git_commit: Tam nie ma "i" na końcu. Kobiety mężczyzn chcą ładnych.
Natomiast to o co ci chodzi napisałem niżej.
Mężczyźni chcą ładnych kobiet. Zwłaszcza do pracy biurowej.
*Nie mowie tu o jakichs unicornach typu oculus, ktory i tak zostal kupiony przez powazna firme
Komentarz usunięty przez autora Wpisu