Aktywne Wpisy

Lomar15 +336
#polskieonuce
"Rosji nie jest na ręke atakowanie Polski, to niemożliwe żeby to były rosyjskie drony"
tymczaserm sami rosjanie:
"Rosji nie jest na ręke atakowanie Polski, to niemożliwe żeby to były rosyjskie drony"
tymczaserm sami rosjanie:
źródło: Screenshot_14
Pobierz
krystian-stepaniak +117
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Z jednej strony zakredytowani na 30 lat pod korek, a z drugiej chłopy po 40 lat, którzy nie wykorzystali szansy na zakup mieszkania.
Najbardziej szkoda ludzi w wieku 25-30, tych w średnim wieku, bo oni nie mieli szansy się załapać na tanie nieruchomości.
Ja jestem rocznik 2007 to akurat kupię po spadkach dom. Skończę studia i będę dobre siano zarabiał w #pracbaza wy się męczcie dalej z systemem, wystarczyło się urodzić w idealnym momencie i studiować.
@Essapierds2007: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Essapierds2007: Oby to była medycyna, bo nic innego w tym kraju nie ma sensu xD
@Khaine na razie zarabiam na giełdzie, dobrze mi idzie, może nawet nie będę musiał pracować jak krypto/giełda wzrośnie. Sprzedam po dobrej cenie jak będę zadowolony i kupię nawet za gotówkę. Wcześnie zacząłem inwestycje. Na 18te urodziny założę własne konto maklerskie i notarialnie przeniesiemy akcje z rodzicami. Trzeba trochę popracować ale potem to się opłaci.
@Essapierds2007:
źródło: BANER---PAPIEZ-JAN-PAWEL-II-jp_16
Pobierz@Essapierds2007:
źródło: those-who-dont-know--those-who-know-meme-9
Pobierz@Essapierds2007: Spoko ale ty mówisz o perspektywie dekady. Mamy w tym momencie 12 milionów polaków w wielkiej płycie którzy będą musili się powoli przeprowadzać do nowych mieszkań, zapewnią oni stały popyt przez kolejne 30-40 lat nawet przy spadającej ludności kraju. Też oczekuję spadku popytu z tego powodu ale to bardziej perspektywa 30-60 lat, nie 5-10.
Tak poważnie to każdy kto urodził się po 2000 to już ma z każdym kolejnym rokiem tylko bardziej p--------e. Pozdrawiam
sweet summer child ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wstawaj, zesrałeś się xD
@Essapierds2007:
źródło: obraz_2024-12-05_155650442
PobierzRzeczywistosc zweryfikuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pysznewpierdalator:
źródło: the-office-scotts-tots-millionaire-2
PobierzPrzeczytałem jednak całe więc mogę dać z czystym sercem 2/10
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz