Aktywne Wpisy

niepisowski +340
USA: Kobieta złożyła milionowy pozew za dyskryminację firmę taksówkową Lyft, ponieważ kierowca odmówił jej przewozu, tłumacząc, że pojazd jest za mały by ją przewieźć. Chce udowodnić w sądzie, że zmieściłaby się do pojazdu a kierowca był do niej uprzedzony.
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent

źródło: temp_file6109900636335577628
Pobierz
ck-team +313
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj już coś przekąsiłem dzisjaj, myślałem żeby owalić sobie taki jeden duży posiłek do tego (np. schabowy z ryżem +pizza) przed rozpoczęciem ale chyba daruje se. Ogólnie tak się spasłem, że aż mi rozstępy wywaliło jak widać.
Edit: Wróce za 20 dni z updatem.
#dieta #jedzenie #zdrowie
źródło: g1
Pobierz@Pini42: xD
@Pini42: Nie i odpuść sobie takie założenie. Nie dasz rady tracić ~0,7kg tłuszczu dzienie, tygodniowo jak najbardziej. Unikaj restrykcyjnych diet, bo ci psycha siądzie, kup wagę kuchenną i licz kalorie. Odchudzanie to nie jest bieg na 100 metrów, to maraton.
Post/głodówka to totalny idiotyzm, szczególnie jeśli chcesz schudnąć.
źródło: hq720
PobierzPonawiam pytanie użytkownika @pawel86
Ile masz wzrostu? Bo mój poziom zalania jest podobny (40-50% BF), a ważę właśnie te niecałe 80 kg (77-79 na wadze rano) do których Ty dążysz. Ja jestem akurat krasnoludem 170 cm, więc musiałbym zbijać pewnie do 65...
źródło: zdjecie
PobierzPozdrawiam vikop ekspert
Wtedy masz 2 w jednym i uprawiasz sport i chudniesz za jednym razem bez jakiegos zmuszania sie
Proponuje ci zainteresowac sie bikepackingiem i jak sobie strzelisz taka wyprawe offrodem 1-2 miesiace gdzies to mimowolnie schudniesz o kilkkanascie kg nawet sie nie zastanawiajac nad tym wiele
@Pini42:
potem znowu masa, potem znowu chudnięcie, potem masa, chudnięcie... i masz biznes.
"Dorosły człowiek, który nie podejmuje aktywności fizycznej powinien jeść około 1600 - 2000 kcal dziennie." Moim zdaniem na takim 2000 tys albo nawet 1800
@Pini42 wrzuc w telefon apke fitatu, zapisuj diete, ustal cel i apka ci podpowie. Plus na vod szukaj wszystkich odcinków kanapowcow i kanapowczyn. I inspiruj się.
@WrzeCiOna: tego mu akurat nie polecaj, bo ilość debilizmu w tym programie wywaliła ponad skalę. A tego g---o trenera to bardziej z-------o nie mogli już dać (-‸ლ) Niech sobie ogarnie prędzej dr Wrzoska który nie wydziwia albo Bartka Szemraja (uwaga ten to trochę zbok ketonowski) ale ogólne zasady są spoko