Aktywne Wpisy

hirek_gawron +177
Stop! żabY czas

źródło: temp_file4030667099620988965
Pobierz
Valorcrest +84
Oskarki nie znajo

źródło: 5c4872137a75f_o_medium
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file4030667099620988965
Pobierzźródło: 5c4872137a75f_o_medium
PobierzWykop.pl
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj już coś przekąsiłem dzisjaj, myślałem żeby owalić sobie taki jeden duży posiłek do tego (np. schabowy z ryżem +pizza) przed rozpoczęciem ale chyba daruje se. Ogólnie tak się spasłem, że aż mi rozstępy wywaliło jak widać.
Edit: Wróce za 20 dni z updatem.
#dieta #jedzenie #zdrowie
źródło: g1
Pobierz@Ommadawn: każde kolejne odchudzanie jest trudniejsze do zrobienia
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ta, niech robi po swojemu, i po 45 dniach postu wróci do starych nawyków żywieniowych, efekt jojo murowany. Takie coś trzeba robić z głową i całkowicie zmienić swoją mentalność, ogółne podejście do żywienia, a nie robić na hura licząc, że to przyniesie efekt. Może przyniesie na chwilę jeżeli w połowie się nie podda,
To są bardzo dobre rady na start, od tego można zdecydowanie zacząć. Dodałbym do tego zestawu jeszcze słodzone napoje i wszelakie "zdrowye" soki typu tymbarki, bo te sa najbardziej zdradliwe, myślisz że pijesz coś zdrowego, a tak naprawdę pijesz sam cukier. Najlepiej przestawić się na wodę, bo zamienniki
@Lenalee: super, lewatywy były robione?