Wpis z mikrobloga

0/45?

Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj już coś przekąsiłem dzisjaj, myślałem żeby owalić sobie taki jeden duży posiłek do tego (np. schabowy z ryżem +pizza) przed rozpoczęciem ale chyba daruje se. Ogólnie tak się spasłem, że aż mi rozstępy wywaliło jak widać.

Edit: Wróce za 20 dni z updatem.

#dieta #jedzenie #zdrowie
Pini42 - 0/45?

Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. ...

źródło: g1

Pobierz
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Buahaha xD jak juz za 3 dni psycha bedzie siting to zapytaj kogos ogarniajacego jak to powinno wygladac.. zejscie z 111 do 80 w zdrowy kontrolowany sposob to okolo 3 mc a nie rok czy 2
  • Odpowiedz
@Pini42: nie rób takich głupot, owszem przy dobrym zaparciu się schudniesz. A potem wrócisz do pierwotnej wagi i to z nawiązką. Chcesz post? zrób 16/8 a nie w taki p----------y sposób. Twój efekt będzie chwilowy i tyle. Szkoda czasu.
  • Odpowiedz
@Pini42: Taki długi post to jest mistyczne przeżycie, a nie szybki sposób na odchudzanie. Mental grubasa dalej Ci zostanie, potem rzucisz się jak świnia na żarcie i odrobisz masę xD

Z resztą to, że jesteś otyły, nie znaczy że jesteś dobrze odżywiony, na pewno nie masz w sobie zapasów witamin i minerałów, które są potrzebne do całej biochemii w ciele człowieka, a taki post tylko Cię wycieńczy.

Słuchaj @krytyk1205
  • Odpowiedz
@Pini42: Nie jadłam 3 tygodnie, więc mam jakieś pojęcie odnośnie postu, jeśli chcesz to chętnie służę protipami (jak Cię ciekawi podsumowanie to "klik!"). Powodzenia ( ͡° ͡°)
Ale nadal uważam, że najpierw powinieneś skupić się na dobrym odżywieniu i zmianie nawyków, a dopiero później rozważać takie długie posty. Mój był połowę krótszy i długo się do niego przygotowywałam (no i nie robiłam go żeby schudnąć,
  • Odpowiedz
  • 3
@Pini42 jak chcesz szybko stracić na wadze to u------l se nogę brzeszczotem. Całkiem dobre wyniki da się uzyskać w mniej niż godzinę
  • Odpowiedz
@Pini42: no elo, ja tez od jutra.
Do 1 stycznia chce -8kg.

Czyli mam miesiąc na to.
Jak do wigilii nie będzie - 6kg, to tym p--------e i będę jadł podwójne porcje pierogów i makówek. xD
  • Odpowiedz