Aktywne Wpisy
Zmorka +137
Mirki, Mirabelkówny wszystkiego znośnego w nadchodzącym Nowym Roku! Wielu szczęśliwych chwil! ʕ•ᴥ•ʔ
#atencyjnywarkocz melduje się szósty rok, tym razem przed północą, bo 30 na karku ciężko wysiedzieć, nie ma żartów ( ͡° ͜ʖ ͡°) #sylwesterzwykopem
#atencyjnywarkocz melduje się szósty rok, tym razem przed północą, bo 30 na karku ciężko wysiedzieć, nie ma żartów ( ͡° ͜ʖ ͡°) #sylwesterzwykopem
dabi +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Decathlon pokazuje 1400 zł i mam takie... xD Może przesadziłem?
#gory #pytanie #ubierajsiezwykopem #podrywajzwykopem #tatry
@bb89: Poza lekkim polarem czy skarpetami z merino, nic a nic.
Plecak - na 4-5 dni pakujesz się w 30l. Ja mam plecak 35-45l i spokojnie jest na tydzień bez prania, nawet jak zapakuje tam klapki, aparat, śpiwór I aparat. Tylko pakuj się z głową - bez 3 par zapasowych gaci na zesranie i innych nadmiarów. Jak śpisz i jesz w schroniskach
@Foxing: Kup grube skarpety, najlepiej dobre z welny, przydadza sie jak juz Ci przemokna buty
To jest straszne jak ludzie idą w góry! Nie zdają sobie sprawy z zagrożenia! Ja wchodziłem w zeszłym roku na Giewont, lipiec, skwar, wszyscy w krótkich spodenkach, japonki, klapki, małe dzieci - koszmar! Ja jedyny byłem przygotowany: dwa czekany, raki, profesjonalna odzież, specjalistyczny mocno spłaszczony namiot (żeby opierał się wiatrom), butle z tlenem - najgorsze były te ich drwiące spojrzenia ignorantów. A przecież to GÓRY i