Aktywne Wpisy

rtpnX +71
No to i ja dołączam do tagu #rodzice
3.5 kg córka. Całe szczęście nie odzieczyła włosów po mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#dzieci #rodzicielstwo
3.5 kg córka. Całe szczęście nie odzieczyła włosów po mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#dzieci #rodzicielstwo
źródło: temp_file7118190352498943824
Pobierz
dondussy +80
Od pół roku słuchałem psa sąsiada jak ujadał od godziny 7 rano do 16, dziś zadzwoniłem po policję, o dziwo przyjechali i ukarali ich mandatem za zakłócanie spokoju, sorry ja wróciłem po 12h nocce z kołchozu nie będę z gościem, który nie potrafi odpowiedzieć dzień dobry nawet dyskutował, bo nie ma sensu.
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba

Pasjonat programowanie gdy odkryje, że jeśli pracuje 160h w miesiącu i 160h dodatkowo poświęca na rozwój to zarabiając 15k na rękę na miesiąc wcale nie ma 93 PLN netto za godzinę tylko 47 PLN netto za godzinę - czyli tyle co kasjerka, magazynier, pielęgniarka, nauczyciel ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: pasjonat
Pobierzto robi ktos kto przeszedl do branzy tylko ze wzgledu na kase
by klepał kod jak harry potter, ze schowka na miotły xD
@katopa: to sobie k---a za darmo najlepiej pracuj xD, ta branża to jakaś wylęgarnia idiotów, którzy nie mają żadnych kosztów życia chyba
Oni k---a myślą że kasa sie bierze z powietrza chyba xD
pasjonat pracuje bo musi... ale AKURAT w IT bo podoba mu sie w tej branzy XYZ
branza jest wzglednie intratna jak chodzi o hajs i rozne perspektywy, mierzac sam hajs jest wiele lepszych opcji, najwiekszy ich minus to ze trzeba wyjsc z domu i nie mozna w trakcie roboty przegladac wykopu itd ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@katopa: podrzuć coś to się może przebranżowię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
od tego ciągłego siedzenia po co najmniej 8h dziennie przed kompem to wyjście z domu traktuję jako zaletę
ale musisz sie pogodzic z tym ze to chwile potrwa
pracy podobnej do it, gdzie mozna bylo zlapac okolice sredniej krajowej majac za soba dajmy nato pół roku samodzielnej nauki (albo i jakiejs tam innej), niestety chyba nie ma