Aktywne Wpisy

Salido +299
Minął 46. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 11082026
Pobierz
Majku_ +123
Dzień dobry, proszę o uwagę.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.

@MonsieurLaBoule: ważne, że chuda była x.d
Stare, znałem
W taki sposób można zrobić dziecku krzywdę, bo jeśli pewnych smaków nie da poznać w dzieciństwie to potem już się ich nie akceptuje. najlepszy przykład to chocby dzieci w Azji które jedzą pikantne jedzenie albo jakieś lokalne wynalazki typu smażony skorpion.
@MonsieurLaBoule: No tak, trzeba zrobić wszystko, żeby tylko się nie okazało, że coś jest winą faceta xD Sama byłam świadkiem tego, o czym piszesz, i pewnie często dałoby się takiego związku uniknąć, ale to
@MonsieurLaBoule: Oczywiście, że potężne sygnały są, ale dobra połowa związków to incele, które uniknęły incelowskiego stryczka, biorąc to co wpadło w ręce, byle było. To właśnie oni są problemem na rynku matrymonialnym, bo cisną kupę kobiet o relację, tworząc potężny popyt.
Zniesienie poddaństwa chłopów chyba było błędem....
tak samo to że poznajesz różne struktury jedzenia jest potrzebne, bo np od gryzienia
wiadomo że są ludzie którzy mają różną otwartość na smaki i lukrecja im nie podejdzie.