Aktywne Wpisy

vieniasn +58
taki 1.0 tsi 116km by starczył dla jego może stanieją do 20k w kilka lat to kupię jak fiat zdechnie i będę robił wzium przepisowe ale dynamiczniejsze
źródło: 1000058459
Pobierz
Ziomeczek1234 +18
250zł w------e w błoto XD Kupiłem sobie maszynkę do golenia TRADYCYJNĄ. Pędzel, żyletki, cały osprzęt z najlepszej półki a finalnie mam zacięcia jakich w życiu nie widziała moja skóra. Jak się golę tylko z włosem to jeszcze jakoś to idzie, ale generalnie bez porównania do współczesnych maszynek do golenia. Dziś spróbowałem najpierw z włosem, potem pod włos i tragedia.
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
źródło: 1000069606
Pobierz

źródło: zzz
PobierzBezapelacyjnie
źródło: images
Pobierz@Kenteris: Nic.
@Kenteris: stężenie wykopu przekracza wszelkie granice
Komentarz usunięty przez moderatora
@KingOfTheWiadro: ale masz świadomość, że mowa o zwiewnych, lekkich, świeżych, raczej cytrusowych zapachach które nikogo nie drażnią, bo tak samo by drażniły samego użytkownika. Za to tworzą taką przyjemną, świezą aurę wokół ciebie. Równie dobrze mógłbyś się wściekać na panią sprzątającą co umyła podlogę używając płynu o zapachu chemicznej cytryny. A perfumy chociaż nie są czymś tak chemicznym
Widzisz, kwestia jest taka, że odczucie nieinwazyjności zapachu to sprawa bardzo subiektywna. Dla Ciebie, jak tam niżej wspomniałeś, SWY to przesada i mordęga, dla noszącego ten zapach taką przesadą nie jest. I kto ma teraz rację?
Ja
Komentarz usunięty przez moderatora
@KingOfTheWiadro: Nie, właśnie sęk w tym, że to jest kwestia obiektywna. Ktoś, kto dokonał zakupu SWY wie po co go kupił, wie co to za zapach, wie że to zapach wieczorowy, raczej jesienno-zimowy, nadaje się
No właśnie nie :D
Błędnie zakładasz, że każdy myśli logicznie oraz ma taki sam poziom kultury jak Ty czy ja. Gdyby tak było to nie czułbym w tramwaju bab oblanych Khamrą jak jest 30 stopni, w windzie bym nie zdychał jak chłop wsiadający piętro
@KingOfTheWiadro: no to czemu zamiast piętnować ludzi za to, że nie umieją adekwatnie do sytuacji czy pogody stosować perfum, piętnujesz sam fakt, że ludzie stosują perfumy? Bo idąc Twoją logiką - ta pani w tramwaju w ogóle tego dnia nie powinna mieć na sobie żadnych perfum, bo - idąć wciąż twoją logiką - "kwestia
Babie w tramwaju czy sklepie nie będę nic mówił, bo najzwyczajniej w świecie nie chce mi użerać
Szczególnie kobiety.
Choć ostatnio gagatek z Fafikiem się trafił na siłowni przy 38 stopniach w środku…