Aktywne Wpisy

Korba112 +434
#samobojstwo
Pacjentka lat 21 postanowiła zabić się wiertarką, wkręcając w siebie, w klatkę piersiową, wiertło. Nie przez mostek, a między żebrami. Wiertło obsunęło się po żebrze i jedynie rozcięło skórę i mięśnie.
W panice (ciekawe skąd, bo przecież chciała się zabić) zadzwoniła na #999.
Została zawieziona do chirurga, a potem zaopiekowana przez psychiatrę.
#wejsciesilowe #ratownikmedyczny
Pacjentka lat 21 postanowiła zabić się wiertarką, wkręcając w siebie, w klatkę piersiową, wiertło. Nie przez mostek, a między żebrami. Wiertło obsunęło się po żebrze i jedynie rozcięło skórę i mięśnie.
W panice (ciekawe skąd, bo przecież chciała się zabić) zadzwoniła na #999.
Została zawieziona do chirurga, a potem zaopiekowana przez psychiatrę.
#wejsciesilowe #ratownikmedyczny

120_Dni_Sodomy +78
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz

Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
źródło: IMG_20241121_052632
PobierzCo k---a? xD
@VZee: na szczęście nie jesteś niczyim przełożonym, wstawaj zesrałeś się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ravau23: Nie zrobiłeś tego, bo jesteś miękka faja i dajesz robić z siebie niewolnika. Nie robisz przysługi ani przełożonym ani firmie. Druga strona w przypadku jakichkolwiek przesłanek o braku opłacalności Twojego stanowiska pożegnałaby Cię bez żadnych skrupułów, a po miesiącu byłbyś już tylko niewyraźnym wspomnieniem części pracowników (i to prawdopodobnie tych, którzy Cię mobbingowali, bo
@macan: tylko ile to potrwa? Przed 2030 marne szanse, chyba, że pójdą na ugodę i wtedy oszołamiające kwoty rzędu 10k płacą :-(