Aktywne Wpisy

miszkurkam +192
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +147

Cześć Mirasy i Mirabelki.
Jestem z różowa 2,5 roku. Po jakimś roku zaczęła u mnie przyjeżdżać na weekendy, ale się pytała zawsze. Teraz mnie po prostu informuje o tym i jak powiem, że chce pobyć sam to mnie po prostu informuje o tym. Dodam, że mieszkam teraz u rodziców i czekam dopiero na odbiór swojego mieszkania. Rodzicom to kompletnie nie przeszkadza ale czuję się nieswojo z rodzicami i dziewczyną pod jednym dachem. Jak jej wyperswadować, żeby trochę ograniczyła nocowanie u mnie? Ona zaraz wpada w histerię, że chce spędzać ze mną każdą wolną chwilę itd.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: przylepa, czy bluszcz?
Po co ci w takim razie dziewczyna?
źródło: images(12)
Pobierz@mirko_anonim:
Masz bardzo komfortową sytuację, że rodzice zaakceptowali, być może nawet polubili Twoją pannę.
Twoim rodzicom nie przeszkadza, że śpisz z panną. A Ty masz z tym problem?
Jeśli w nocy nie kwiczy jak zarzynany chomik. Być może jeszcze nie dorosłeś do poważnych relacji.
Ale z drugiej strony absolutnie masz prawo mieć też czas tylko dla siebie.
@thorgoth: Totalnie szczerze. To jest bardzo dziwne, przede wszystkim ciężko w ogóle jest być z kimś w związku tyle czasu i czuć się nieswojo.