Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +61
Promilus +539
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

#podroze #podrozujzwykopem
Potem research mapowy gdzie tanio i dobrze ogarnąć nocleg
Potem research co zobaczy jak to pospinac komunikacyjnie i opcje awaryjne jak pogoda nie
Obecnie jednak czuję, że jak mam sam organizować podróże dla siebie i całej rodziny to mnie to męczy, a przez to że nie ma tej swobody co kiedyś, jeszcze bardziej czuję stratę z powodu niewykorzystania wyjazdu
Nie żałuję żadnej złotówki wydanej na podróże. Najbardziej rozbawiają mnie komentarze w stylu
@kowalzmetina szacun, ja też prawie odhaczyłem nowy jork z mojej listy. Wszystko zaklepane a tu cyk chińczyk zjadl nietoperza i lipa ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Jeszcze będzie okazja a
Zanudziłbym się siedząc w hotelu.
Jeszcze z wyżywieniem miałbym problem bo nie lubię jeść w restauracjach a gotowanie poza swoją kuchnią byłoby dla mnie męczące.
W dzieciństwie jak parę razy byłem z rodzicami na wakacjach to po góra 3 dniach wracaliśmy do domu bo nudziło nam się.
Cejrowski też mówił że nie każdy
chciałem właśnie w tym roku z kimś się umówić z neta, wykpu czy fb no ale nie wyszło, koniec końców sam byłem na dwóch wyjazdach,