Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +1781
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) (już drugi raz!)
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
francoisinho +157
Dlaczego UOKiK nie interesuje się marketingiem McDonald's, który w reklamach pokazuje burgery, wyglądające w rzeczywistości jak kupa? Przecież to jawne wprowadzanie klienta w błąd.
#drwal #kanapkadrwala #mcdonalds #jedzenie #jedzzwykopem #uokik #afera
#drwal #kanapkadrwala #mcdonalds #jedzenie #jedzzwykopem #uokik #afera
Co robisz?
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#sterydy
#pokazforme
Komentarz usunięty przez autora
Mówię do nich: "u mirin brah?!"
@Pioter_Polanski: Pierwszy leży bo się wkurzył, ciśnienie za wysokie i żyłka pękła. Drugi leży bo chciał cię dopaść ale zapomniał że do zdjęcia opuścił gacie do kostek.
Toka koka moi drodzy
Czy warto wymienić zaspokajanie swojej próżności za czas na tym świecie - to już każdy powinien zdecydować sam