Wpis z mikrobloga

• 126
@Milo900 @mirasKo-Kalwario A wiecie ze ja miałam na studiach IT przedmiot filozofia? I bardzo dobrze go wspominam.

W biznesie trzeba sie komunikować, i w tym obszarze Prokop akurat duzo potrafi.

Marcin będzie prowadził przedmiot „Kreatywna Komunikacja w Świecie Nowych Mediów”, dzieląc się swoją wszechstronną wiedzą i doświadczeniem z zakresu mediów, technologii i kreatywnej komunikacji. Jego wykłady to nie tylko fachowa wiedza, ale również inspirujące show 

– w końcu Marcin to
  • Odpowiedz
  • 82
@Milo900: @mirasKo-Kalwario https://pl.wikipedia.org/wiki/Master_of_Business_Administration

W kursach MBA bardzo dużą wagę przykłada się do umiejętności praktycznych, dlatego też nie brakuje tu podstawowych informacji na temat ekonomii i analizy ilościowej, ale są także zajęcia z umiejętności prowadzenia negocjacji i prezentowania zdolności decyzyjnych

Chociażby z części prezentowania zdolnosci decyzyjnych, swojej prezencji, charyzmy, pewnosci siebie. Te cechy sa wazne dla ludzi aspirujacych do byc prawdziwymi menadzerami i nic w
  • Odpowiedz
ale w jakim stopniu prokop jest zwiazany z IT?

@Milo900: nijak, ale dla osób na MBA jak najbardziej może dostarczyć wielu cennych informacji.
Tak, to MBA, a nie typowo techniczny kierunek
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fattek dziekuje za jasne i rzeczowe wyjasnienie tematu

@bb89
O ile cm Ci urosl jak sie wyzyles na mnie i mnie obsmiales?

Uzytkownik Fattek, ladnie wyjasnil moje luki w tym temacie i wszystko jest ok
  • Odpowiedz
@Milo900: wybacz ze ucierpiales na mojej wypowiedzi, po prostu nie rozumiem jak mozna wstawic "combo absurdu" wpisujac nawet w tagach #mba i uznalem to za oczywisty troll bait. Pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
@Milo900: a tak w ogóle to Prokop to spoko gość jest i świetnie wypadł w Hejt Parku u Stanowskiego(jak ten zajmował się jeszcze czymś fajnym, a nie tylko polityką).
  • Odpowiedz
O ile cm Ci urosl jak sie wyzyles na mnie i mnie obsmiales?

@Milo900: A o ile Tobie urósł jak się wyżyłeś we wpisie otwierającym. (σ ͜ʖσ)

Ptaszki ćwierkają, że posiadasz dostęp do internetu. Mogłeś sprawdzić co to MBA I co tam będzie robił Prokop, jeśli tego nie wiedziałeś. Ale nie. Ty przyszedłeś cisnąć bekę na portalu ze śmiesznymi obrazkami i dziecięcą
  • Odpowiedz
@Milo900: Dlaczego absurdu? Przecież on nie będzie prowadził wykładu związanego ze sprawami technicznymi. Poza nimi, żeby odnieść sukces z czymkolwiek w branży IT potrzebne są też inne umiejętności.
  • Odpowiedz
@zibizz1: Ja skończyłem filozofię, jako jeden z kieronków studiów, które mam za sobą. Filiozofia nauki, języka, umysłu czy różne logiki nieklasyczne są fascynujące.
  • Odpowiedz