Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: zachówek i tak dostanie, bodajże 1/x z połowy masy spadkowej, gdzie x to ilość osób uwzględnionych w testamencie
@mirko_anonim: nie, to są twoje pieniądze. Twój stary z---------ł całe życie po to, żeby ci je zostawić. Nie ważne, że to nie ty je wypracowałeś. Należą do ciebie.
Takie sprawy dobrze mieć obgadane przed ślubem. Pogadajcie też o innych, żebyś nie miał kolejnego zdziwienia i wiązał się z kimś z zupełnie innym podejściem do życia.
a jakoś dziwnie nie zastanowiłeś się czy ślub czy bez ślubu
po co?
Skoro zabezpieczasz siebie, zabezpiecz i ją pod tym kątem. A nie, że ona parobek i w razie czego ona zostaje z niczym z tego co będziecie budować razem
@pokipoki: ale już firma i zyski zbudowane w trakcie małżenstwa - tak. I oto opowi chodzi.
@lootenantdan: A w jaki sposób znaleźć dla siebie odpowiednią połówkę? Nikt nie ma na czole rozpisanych statystyk postaci. To normalne, że w związkach trafia się czasem na p--------o partnera.