Aktywne Wpisy
Duza-fajka +110
ZmarΕa mi przed chwilΔ
mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byΕem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna siΔ czuΕem sam na tym Εwiecie, ale teraz to juΕΌ przesada
kishibashi +15
Mam kilka pytaΕ, bo teoria teoriΔ
, a co innego praktyka.
DoΕΔ czΔsto w okolicy swojego zamieszkania widywaΕem chΕopaka, ktΓ³ry na pierwszy rzut oka sprawia wraΕΌenie niedostosowanego spoΕecznie, najprawdopodobniej z jakimΕ opΓ³ΕΊnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo czΔsto widywaΕem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglΔ daΕ na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichΕ codziennych czynnoΕci. W ostatnim czasie jednak widziaΕem, ΕΌe jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobΔ toboΕy, a dzisiaj
DoΕΔ czΔsto w okolicy swojego zamieszkania widywaΕem chΕopaka, ktΓ³ry na pierwszy rzut oka sprawia wraΕΌenie niedostosowanego spoΕecznie, najprawdopodobniej z jakimΕ opΓ³ΕΊnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo czΔsto widywaΕem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglΔ daΕ na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichΕ codziennych czynnoΕci. W ostatnim czasie jednak widziaΕem, ΕΌe jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobΔ toboΕy, a dzisiaj
#zdrowie #kuchnia
A wracajΔ c do smaku to z bezcukrowego smutku tylko red bull bezcukrowy jakoΕ w miarΔ nadaje siΔ do picia.
@ZgrywusPrzegrywus: Ale bieda gdybym ciΔ spotkaΕ to juΕΌ daΕ bym ci tΔ dychΔ na normalnΔ colkΔ byΕ siΔ nie musiaΕ upadlaΔ pijΔ c coΕ takiego.
Np. dla mnie (i wielu innych) marynowany imbir (popularny dodatek do sushi) smakuje jak mydΕo - dosΕownie nie jestem w stanie zjeΕΔ nawet kawaΕka.
@Alzena: To jest w ogΓ³le dobry poczΔ tek dyskusji o smakach, gustach itd.
KaΕΌdy czΕowiek ma innΔ wraΕΌliwoΕΔ rΓ³ΕΌnych kubkΓ³w smakowych na rozmaite substancje i podobnΔ potrawΔ odczuwamy przez to w rΓ³ΕΌny sposΓ³b.
Z cukrem zresztΔ teΕΌ jest podobnie, ale poniewaΕΌ wiΔkszoΕΔ z nas od dziecka jest do niego ostro przyzwyczajana, to jakΔ Ε tam tolerancjΔ mamy na to wszyscy - wynika ona z
@Alzena: wcale nie masz czego zazdroΕciΔ. DuΕΌo ma dodatek aspartamu, ktΓ³ry po zagrzaniu np.