Aktywne Wpisy

Vanche +90

Momento83 +66
#zdrowie badajcie się Mireczki i Mirabelki. Przypadkowo odkryte 2 tętniaki mózgu i rozwarstwienie tętnicy głównej szyjnej, niedrożnej w 90%, wszystko porobione przedwczoraj. Został jeszcze jeden w szyi ale to za 3 miesiące, bo nie jest aż tak groźny. Pozdrawiam doktora Macieja Misia, który chyba nie wiedząc, że nikt tego nie robi za jednym zamachem, zrobił to (a jakże) za jednym zamachem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śniadanko
Śniadanko
źródło: IMG_20260206_061346
Pobierz

Rada dla młodszych kolegów: Nie zwlekajcie z wchodzeniem w związki w nieskończoność. Wiem, że nieatrakcyjny wygląd i brak powodzenia mogą zniechęcać do działania, jednak im wcześniej zaczniecie, tym lepiej dla was. Czasy licealne i studenckie to najlepszy okres na poznawanie kobiet. Im jesteście starsi, tym szanse na znalezienie wartościowej partnerki maleją. Dobre kobiety są często już zajęte. Nie liczcie na powodzenie wśród młodszych, bo jeśli dotychczas byliście niewidzialni, z wiekiem trudności rosną. Nawet młodsze kobiety będą doświadczone. Randkowanie po trzydziestce jest trudne, gdyż brakuje wam doświadczenia i możecie nie wiedzieć, co jest dobre, a co nie. Możecie dawać kobiecie wchodzić sobie na głowę...
Mój pierwszy związek miałem w wieku 32 lat z dziewczyną młodszą o 7 lat. Spotykaliśmy się przez cztery lata, w trakcie których straciłem siebie. Ona była wcześniej w związkach, co dawało jej przewagę. Zachowywałem się jak podlotek, panicznie bojąc się rozstania, myśląc, że nikogo nie znajdę, skoro przez tyle lat byłem sam. Ona to wykorzystywała w perfidny sposób. Wszystko zawsze było moją winą, nawet jeśli popełniła błąd. Z czasem odkryłem, że pisała z innymi mężczyznami, a mimo to byłem głupi i wybaczyłem. Pamiętam, jak zrobiła awanturę, gdy odkryłem, że ma konto na portalu randkowym. Odwróciła kota ogonem i śmiała się ze mnie. Ostatecznie błagałem na kolanach, by została. Łaskawie się zgodziła, ale po kilku miesiącach powtórzyła tę samą sytuację, a ja znów wybaczyłem. Rozstaliśmy się rok temu. Dopiero wtedy byłem gotowy. Przypomniałem sobie wszystkie krzywdy i zdrady. Robiłem dla niej wszystko w łóżku, a na odwdzięczenie mogłem liczyć jedynie sporadycznie. Prosiłem o bliskość, ale nasze współżycie polegało na tym, że ja zaspokajałem ją, a ona mnie nie chciała. Odejście było trudne. Byłem w pewien sposób uzależniony od niej, a teraz jestem sam. Ona szybko pocieszyła się po rozstaniu...
Marzę o prawdziwej miłości, ale obawiam się, że nigdy tego nie doświadczę. Nie w tym życiu...
PS. Tak, wiem, byłem głupi, zaślepiony i dałem sobą pomiatać. Nie oceniajcie mnie w komentarzach; wystarczająco nacierpiałem się w życiu...
#zalesie #przegrywpo30tce #zwiazki #feels #tfwnogf #depresja #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: deszcz-1
Pobierz@mirko_anonim: Dzięki. Zacznę w wieku 28 lat
@mirko_anonim: jeszcze druga osoba musi tego chcieć. Rada tak świetna jak moja. Bądź najlepszy w sporcie w swojej klasie to napewno przyciągniesz do siebie dziewczynę.
Zawsze byłem przezroczysty dla kobiet, czy to w czasach liceum czy studiów. Mogłem być tylko kolega, nie widzialy we mnie mężczyzny.
Praktycznie zawsze, na każdym etapie - czy to szkoly, studiow czy pracy - dziewczyna która mi się podobała była zawsze zajęta.
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Znam gości którzy są na emeryturze i dają sobie kobiecie wchodzić na głowę, także "doświadczenie związkowe" nie ma nic do rzeczy tutaj.
PS. Przeczytaj sobie "No more Mr. Nice Guy!" Glovera.
1. Po przejściach, tj. rozwodzie, z dzieciakiem, etc.
2. P----------a.
Oczywiście zdarzają się wyjątki, no ale nie ma tego wiele. Generalnie zgadzam się z OPem. Im dalej tym trudniej.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Dlatego 90% witamin jest w związkach, oraz większość niestabilnych gości również, oni idą na pierwszy ogień, a misie muszą zaczekać, aż one zrozumieją,