Aktywne Wpisy

miszkurkam +131
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +83

Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Gdyby było jak mówisz, to moi koledzy kurduple mieliby czas się spotkać, a tak to w pieluchach muszą siedzieć. Sam znam dwóch takich.
- znam ludzi w twoim wzroście i mają dziewczyne od lat (poznali na żywo raczej szkoła, sąsiedztwo)
- znam ludzi przystojnych którzy nie mają powodzenia na tinder
jak do tej pory nikogo nie znalazłeś na etapie szkolnym to choćbyś był ładny to nie znajdziesz bo mało kto teraz znajduje na tinder a co dopiero z twoimi parametrami. Pytanie czemu przespałeś ostatni 9 lat?
Tylko żaden z tych związków nie zaczał się na tinderze. Tinder nie działa na tych samych zasadach co spotkanie kogoś w realu. Ludzie zachowują się tam inaczej przesuwając karty, patrząc na gołe parametry i realnie nawet nie zwracając uwagi na to że gadają z prawdziwym człowiekiem. Łatwiej,
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
─────────────────────