Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim rada? Nie zarywać do idiotek ¯_(ツ)_/¯
Gdyby było jak mówisz, to moi koledzy kurduple mieliby czas się spotkać, a tak to w pieluchach muszą siedzieć. Sam znam dwóch takich.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zdecydowany-innowator-59: TO ZALEŻY
- znam ludzi w twoim wzroście i mają dziewczyne od lat (poznali na żywo raczej szkoła, sąsiedztwo)
- znam ludzi przystojnych którzy nie mają powodzenia na tinder

jak do tej pory nikogo nie znalazłeś na etapie szkolnym to choćbyś był ładny to nie znajdziesz bo mało kto teraz znajduje na tinder a co dopiero z twoimi parametrami. Pytanie czemu przespałeś ostatni 9 lat?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam 173 i nigdy nie miałem problemu. Jestem żonaty. Mam w robocie 3 typów niższych niż ja, 2 żonatych jeden z dziewczyną.
Tylko żaden z tych związków nie zaczał się na tinderze. Tinder nie działa na tych samych zasadach co spotkanie kogoś w realu. Ludzie zachowują się tam inaczej przesuwając karty, patrząc na gołe parametry i realnie nawet nie zwracając uwagi na to że gadają z prawdziwym człowiekiem. Łatwiej,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: szukaj dalej, co mamy Ci powiedzieć. W robocie mam kumpla niższego od Ciebie i ma fajną żonę. Do tego z twarzy jest 5/10 i trochę przy sobie, więc się da chociaż pewnie też nie miał łatwo. Moja koleżanka ma faceta podobnego wzrostu do Ciebie i jej to nie przeszkadza chociaż wcześniej miała już wysokich. Swoją drogą chyba poznała go właśnie na jakimś Tinderze.
  • Odpowiedz