Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +215
Co do psów i tego, że coś poszło mocno nie tak, to może opiszmy jak wygląda typowy spacer na wsi lub jakiejś dzielnicy domków. W skrócie - ciągłe szczekanie. Idziesz z małym dzieckiem na spacer - nie zaśnie, bo co dom to kundel szczeka. Chcesz z kimś pogadać? Nie da rady. Chcesz się wyciszyć na spacerze? Nie da rady. Masakra.
Tym gorzej, jak jest reakcja łańcuchowa i wchodzisz w jedną uliczkę, pierwszy
Tym gorzej, jak jest reakcja łańcuchowa i wchodzisz w jedną uliczkę, pierwszy

memonster +41
37-letnia #p0lka na start skreśliła 83% facetów ze względu na zły znak zodiaku. XD
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: plk
Pobierz

Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie. Według wykopowiczów z tagu przegryw ma (i zaraz zaczną się rzucać, że nie wiem co piszę, mimo że jestem kobietą), ale oni nie wychodzą z piwnicy, więc nie powinieneś się nimi sugerować.
Ja z kolei mam 185 cm i nie mam dziewczyny :D
Ale co zauwazylem, ze jak jestes niski to musisz czyms nadrabiac - najczesciej charakterem. Czyli musisz byc bardzo pewny siebie (od tego silka) i zarabiac hajs, do tego trening dobrej gadki. Ogolnie musisz byc alfa. To sie da wyksztalcic jak mocno bedziesz nad soba pracowac.
@Femme-nie-Fatale: hmm, no nie wiem, może dlatego że taki mężczyzna może mieć 150 innych zalet? ale żeby to rozumieć to raczej trzeba być wartościową kobietą a nie młodocianym tępym szlaufem. poza tym, czy według twojego toku rozumowania, dla dziewczyny która ma 180 cm związanie się z facetem o takim samym wzroście też jest jakąś plamą na honorze?
człowiek pewny siebie jest atrakcyjny, po prostu
I nie używaj wulgaryzmów, bo to obniża poziom dyskusji i pokazuje tylko Twoje kompleksy
Zatem niski wzrost i otyłość to talizmany odstraszające płytkich ludzi
Jeśli jakaś kobieta lubi niskich, to super!
Wysocy faceci też nie powinni wyzywać jej w takim układzie od ”tępego szlaufa” ;)))
Natomiast bardzo się cieszę, że jesteś w stanie związać się z kimś mimo braku fizycznego pociągu! To duża umiejętność, jakby nie patrzeć XD
@Femme-nie-Fatale: nie, nie napisałaś. cytuję twój komentarz: "A dlaczego dziewczyny mają chcieć kogoś tego samego wzrostu XD?". w tym zdaniu nie ma żadnego wydźwięku wskazującego że każdy ma prawo mieć swoje wymagania, po prostu zdyskredytowałaś niskich lub za niskich mężczyzn, odmówiłaś im atrakcyjności i zasugerowałaś że nie są godni uwagi kobiet. owszem, kłania się czytanie, w twoim wypadku również i
Ja p------e, żeby ludzkość miała tylko takie problemy
To jedno
Drugie - mi nie chodzi o to czy "ma się wpływ czy się nie ma". Mi chodzi o to, że stawianie spraw drugorzędnych na pierwszym planie jest głupie. Kapiszi?
Naprawdę, nie przekręcaj mojej wypowiedzi pod pasującą Ci narrację.
I tak, dalej stoję za tym, że jeżeli jakaś dziewczyna
typie sam piszesz, że każda cię odrzuca przez wzrost, sam sobie odpowiedziałeś
przy 167 to zwal se konia i daj se spokój
@Femme-nie-Fatale: gdzie Ty tam widzisz pretensje? mireczek zadał normalnie pytanie, widzisz w tym wpisie pretensje bo chyba sama chcesz je widzieć. to się potocznie nazywa syndrom oblężonej twierdzy.