Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?

@mirko_anonim: nie. Według wykopowiczów z tagu przegryw ma (i zaraz zaczną się rzucać, że nie wiem co piszę, mimo że jestem kobietą), ale oni nie wychodzą z piwnicy, więc nie powinieneś się nimi sugerować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam kumpla, ktory jest nizszy od Ciebie a ma zajebista laske od lat.
Ja z kolei mam 185 cm i nie mam dziewczyny :D
Ale co zauwazylem, ze jak jestes niski to musisz czyms nadrabiac - najczesciej charakterem. Czyli musisz byc bardzo pewny siebie (od tego silka) i zarabiac hajs, do tego trening dobrej gadki. Ogolnie musisz byc alfa. To sie da wyksztalcic jak mocno bedziesz nad soba pracowac.
  • Odpowiedz
A dlaczego dziewczyny mają chcieć kogoś tego samego wzrostu XD?

@Femme-nie-Fatale: hmm, no nie wiem, może dlatego że taki mężczyzna może mieć 150 innych zalet? ale żeby to rozumieć to raczej trzeba być wartościową kobietą a nie młodocianym tępym szlaufem. poza tym, czy według twojego toku rozumowania, dla dziewczyny która ma 180 cm związanie się z facetem o takim samym wzroście też jest jakąś plamą na honorze?
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: To fajnie, że ma 150 innych zalet, ale żeby się z kimś związać KTOŚ MUSI PODOBAĆ SIĘ DRUGIEJ OSOBIE. Większość dziewczyn lubi wyższych od siebie chłopaków i ma do tego święte prawo (nie sprawia to, że są ”tępymi szlaufami”) xd
I nie używaj wulgaryzmów, bo to obniża poziom dyskusji i pokazuje tylko Twoje kompleksy
  • Odpowiedz
@Femme-nie-Fatale jeżeli ktoś stawia kwestie fizyczności na pierwszym planie to, no cóż, śmieci się same wynoszą ¯_(ツ)_/¯
Zatem niski wzrost i otyłość to talizmany odstraszające płytkich ludzi
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: Czytanie ze zrozumieniem się kłania XD Napisałam, że każda dziewczyna ma święte prawo mieć swoje wymagania - co do wzrostu, koloru włosów, zachowania, wieku faceta czy tam czegokolwiek innego, jeśli jest to dla niej ważne. Tak samo jak Ty możesz mieć wymagania co do SyLwEtKi swojej wybranki.
Jeśli jakaś kobieta lubi niskich, to super!
Wysocy faceci też nie powinni wyzywać jej w takim układzie od ”tępego szlaufa” ;)))
  • Odpowiedz
@Kotouak Otyłość wskazuje na sposób życia prowadzony przez daną osobę, a to już związane jest z charakterem :) I tak, tak, ktoś może mieć problemy z tarczycą, ale jest wiele osób, które mimo zmagania się z chorobami przy wzmożonym wysiłku mają super sylwetkę.
Natomiast bardzo się cieszę, że jesteś w stanie związać się z kimś mimo braku fizycznego pociągu! To duża umiejętność, jakby nie patrzeć XD
  • Odpowiedz
Napisałam, że każda dziewczyna ma święte prawo mieć swoje wymagania

@Femme-nie-Fatale: nie, nie napisałaś. cytuję twój komentarz: "A dlaczego dziewczyny mają chcieć kogoś tego samego wzrostu XD?". w tym zdaniu nie ma żadnego wydźwięku wskazującego że każdy ma prawo mieć swoje wymagania, po prostu zdyskredytowałaś niskich lub za niskich mężczyzn, odmówiłaś im atrakcyjności i zasugerowałaś że nie są godni uwagi kobiet. owszem, kłania się czytanie, w twoim wypadku również i
  • Odpowiedz
@Sir_Lucifer "nieuleczalna choroba" xD
Ja p------e, żeby ludzkość miała tylko takie problemy
To jedno
Drugie - mi nie chodzi o to czy "ma się wpływ czy się nie ma". Mi chodzi o to, że stawianie spraw drugorzędnych na pierwszym planie jest głupie. Kapiszi?
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: A czy to nie przypadkiem autor wpisu napisał, cytując, że nie rozumie dlaczego dziewczyny nie chcą kogoś o tym samym wzroście? Czyli mezczyzna już może wychodzić z pretensjami o to, co kobieta powinna lubić, a czego nie powinna, prawda, prawda 🙃? Dlatego też moja wypowiedź była taka a nie inna.
Naprawdę, nie przekręcaj mojej wypowiedzi pod pasującą Ci narrację.
I tak, dalej stoję za tym, że jeżeli jakaś dziewczyna
  • Odpowiedz
zyli mezczyzna już może wychodzić z pretensjami o to, co kobieta powinna lubić, a czego nie powinna

@Femme-nie-Fatale: gdzie Ty tam widzisz pretensje? mireczek zadał normalnie pytanie, widzisz w tym wpisie pretensje bo chyba sama chcesz je widzieć. to się potocznie nazywa syndrom oblężonej twierdzy.

nie przekręcaj mojej wypowiedzi pod pasującą Ci
  • Odpowiedz