Aktywne Wpisy

Seshu +15
Kamera zamontowana, teraz wypozycjonować. Nie ma opcji że korkin się wespnie jak na nanga parbat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#danielmagical #chlopakizraszei
#danielmagical #chlopakizraszei
źródło: IMG_5655
Pobierz
baleroni +4
jak znalezc przyjaciol

Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Femme-nie-Fatale: wiem co to znaczy, rozczaruję Cię ale niestety nie jest to jakieś magiczne zaklęcie i odpowiednik internetowego avada kedavra którym ostatecznie wygrywa się każdą dyskusję. możesz napisać jeszcze 20 razy "XDDDDDDDDDDDD", to tylko obniża poziom dyskusji i pokazuje Twoje kompleksy ( ͡° ͜ʖ ͡°) oboje wiemy że mam rację i że po prostu nie masz żadnych argumentów do dalszej dyskusji
By the way, żeby była dyskusja to argumenty muszą padać od obu stron ( ͡° ͜ʖ ͡°). A teraz bye.
@Femme-nie-Fatale: każdy tak zawsze ściemnia jak nie wie co napisać, a gdybyśmy wszyscy naprawdę szanowali swój czas to nikt nie miałby w ogóle konta na tym portalu i nie pisał żadnych komentarzy na mirko. wszyscy tu jesteśmy żeby wdawać się w te dyskusje, pisać komentarze i marnować swój czas, więc po prostu nie p-----l bzdur. po drugie, zawsze jak ktoś nie ma żadnych argumentów
Dobra, pisz sobie dalej, ale ja już nie zamierzam tego nawet czytać. Z fartem.
Ćwicz na silce dużo
Nie garb się itp
Celuj w niskie laski 150-160 cm max
Rób hajs
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: tak https://www.youtube.com/watch?v=ZbG05ePWRQE&t=1s