Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy naprawdę wzrost dla kobiet ma aż takie znaczenie?
Mam 29 lat i 167 wzrostu. W tym wieku nie ukrywam, korzystam z tindera bo gdzie niby kogoś poznać. Na wieść o moim wzroście praktycznie wszystkie dziewczyny uciekają (te 180 rozumiem, ale takie które są mojego wzrostu lub niższe?). Na żywo to samo. Doszło w sumie do tego, że nawet na żywo już nie chce próbować kogoś poznać bo znam odpowiedź…. Jakaś rada, dobre słowo wyprowadzające mnie z błędu?
#tinder #zwiazki #kobiety

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

EOT, czyt. End of Topic

@Femme-nie-Fatale: wiem co to znaczy, rozczaruję Cię ale niestety nie jest to jakieś magiczne zaklęcie i odpowiednik internetowego avada kedavra którym ostatecznie wygrywa się każdą dyskusję. możesz napisać jeszcze 20 razy "XDDDDDDDDDDDD", to tylko obniża poziom dyskusji i pokazuje Twoje kompleksy ( ͡° ͜ʖ ͡°) oboje wiemy że mam rację i że po prostu nie masz żadnych argumentów do dalszej dyskusji
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: Nie, po prostu nie mam czasu poświęcać więcej swojego wieczoru na to, żeby tłumaczyć komuś na wykopie o nicku ”koniozwalacz”, że moja wypowiedź miała taki a nie inny wydźwięk XD Za bardzo się szanuję na to. Wybacz, ale właśnie zaczynam seans filmowy.
By the way, żeby była dyskusja to argumenty muszą padać od obu stron ( ͡° ͜ʖ ͡°). A teraz bye.
  • Odpowiedz
Nie, po prostu nie mam czasu

@Femme-nie-Fatale: każdy tak zawsze ściemnia jak nie wie co napisać, a gdybyśmy wszyscy naprawdę szanowali swój czas to nikt nie miałby w ogóle konta na tym portalu i nie pisał żadnych komentarzy na mirko. wszyscy tu jesteśmy żeby wdawać się w te dyskusje, pisać komentarze i marnować swój czas, więc po prostu nie p-----l bzdur. po drugie, zawsze jak ktoś nie ma żadnych argumentów
  • Odpowiedz
@Femme-nie-Fatale: widzisz żałosna hipokrytko? kilka komentarzy wcześniej sama szczekałaś coś o obniżaniu poziomu dyskusji, kompleksach i argumentach ¯\(ツ)/¯ dziękuję że tylko jeszcze bardziej utwierdziłaś mnie w mojej racji i pokazałaś w pełni swoją głupotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: Przecież to fakt ( ͡º ͜ʖ͡º), a fakty domagają się ich stwierdzenia, poza tym ”żeby była dyskusja, to argumenty muszą padać od obu stron”, więc nie mam jak obniżać poziomu dyskusji, skoro jej nie ma.
Dobra, pisz sobie dalej, ale ja już nie zamierzam tego nawet czytać. Z fartem.
  • Odpowiedz
Kup buty na wysokiej podeszwie obojętnie jakie serio nie wstydzę się tego
Ćwicz na silce dużo
Nie garb się itp
Celuj w niskie laski 150-160 cm max

Rób hajs
  • Odpowiedz
@thewickerman88: Mam 168, żonaty, dziecko. Żonę poznałem jako nową współlokatorkę w wynajmowanym mieszkaniu. Spędzaliśmy troche czasu razem, oglądaliśmy seriale i jakoś poszło. Jak bym ją podrywał podbijając do niej w sklepie w którym pracowała to raczej nie miałbym szans. Tinder to nie miejsce dla <180cm. Chyba, że będziesz może brać baby pościanowe 35+.
  • Odpowiedz