Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +410
W ogóle wymagania doświadczenia w bardzo konkretnych technologiach w tej branży jest strasznie głupie xD.
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait

zioomek +105
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz

Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować odcinki na youtube.
Będę czasem wrzucał nowinki pod tagiem #bizon
#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta
W sensie ja rozumiem, że np. wykładasz kasę, a potem chcesz na tym zarobić. Spoko.
Ale nie dopuść do tego, żebyś musiał sam siebie pilnować i sam siebie zmuszać do np. niewygodnych scen. Trudno być równocześnie reżyserem i aktorem. To tak jak bycie jednocześnie pracownikiem
@koronawirus: tak działają mastocyty - reagują na każdy rodzaj stresu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na serio to powodzenia i dobrze, ze zabierasz sie za to z glowa. A miales kwalifikacje do operacji bariatrycznej czy swiadomie jednak zrezygnowales ?