Aktywne Wpisy

anoysath +89
Dzisiaj byłem oddać krew.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
źródło: temp_file9135253731668194721
Pobierz
BuzzWeed +5
Polska paczka dla Kolumbijki.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.

Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować odcinki na youtube.
Będę czasem wrzucał nowinki pod tagiem #bizon
#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta
@Jamniki2: Jasne, doktorzy dietetyki, którzy uprawiają trójbój również kłamią xD Interesuję się dietetyką od przeszło 8 lat, bo sam szukałem cudów. Należy zmienić swoje życie na zawsze i się z tym pogodzić. Szczególnie jeśli zależy Ci na zdrowiu dbając o dobre źródła węgli, białka i tłuszczy, by nie skończyć z chorobą wieńcową. Podobnie jak o dobry performance sportowy, a na takim mi zależy bo uprawiam
@Jamniki2: zjedz węgle xD