Aktywne Wpisy

jmuhha +53
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz

Pomagać mi będzie wielu specjalistów, mam za sobą spotkanie z trenerem personalnym, przed sobą spotkanie z dietetykiem, fizjoterapeutką czy lekarzem ogólnym. Końcowym założeniem jest całkowita zmiana swojego życia, łącznie z operacją usunięcia nadmiaru skóry i budowanie mięśni.
Trzymajcie proszę kciuki! Plusujących zawołam jak tylko zaczniemy publikować odcinki na youtube.
Będę czasem wrzucał nowinki pod tagiem #bizon
#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta
https://wykop.pl/wpis/76213723/przez-to-ze-sluchalem-sie-recenzji-i-opinii-na-wyk
to Twoja lapa ? to nie jest lapa kogos kto wazy 160 kg xd
#gry #pcmaaterrace #fallout #fallout4
@koronawirus: Nie wiem czemu, ale przeczytałem to głosem Walaszka xD
@koronawirus: ja bym tak szybko nie pisał o końcowych założeniach, a skupił się na "tu i teraz". Taka mała rada.
@koronawirus: dlaczego bizon? Chyba nie ze względu na wagę? Do bizona masz jeszcze kawałek Miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Flypho no właśnie nie, przez ten wypadek i tryb siedzący strasznie mi się popsuł metabolizm. po wypadku miałem uszkodzony nerw kulszowy, faszerowali mnie wtedy jakimiś silnymi sterydami na odbudowę nerwu przez co tez mocno spuchłem i dołożyło swoją cegiełkę do dzisiejszej wagi
źródło: temp_file6032722320518063048
Pobierzźródło: fr1jU2mWO74habhbhhM-HiKNnCvfahsA5lThlvdBs3E
Pobierz