Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +124
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

A co wy myśleliście, że za select gwiazdka from tabelka sobie m4 kupicie? xDDDDDDD
#bekazwykopkow #bekazprogramistow #programowanie #programista15k #pracait #medycyna
źródło: Screenshot 2024-07-13 at 09.34.52
Pobierz27 lat, dwa lata po studiach, rok działalności, no jak nic lekarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam pojęcia bo nie napisał, ale tak szybko lekarz takich zarobków nie osiągnie
@Blomex: jesli te osoby istnieja (w co watpie) to co najwyzej klinika rodzicow. Raczej niskiej jakosc bait. przy takich zarobkach tylko 100k wkladu? widac ze matematyka jest im daleka.
A jesli istnieja to obstawiam stomatologow pracujacych u rodzicow
nie tylko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krolik: Gdzie twoja siostra pracuje i jak specka ? Przecież te zarobki są tragiczne, lekarz na pierwszym roku specjalizacji dostaje 7k brutto, a rodzinni w trakcie
Oczywiście w prywatnej przychodni dostanie więcej, ale jeśli chce się rozwijać to musi pracować w publicznym szpitalu a nie tylko robić chałtury.
@lubie_placki777: mój kolega w trakcie specki z psychiatrii - 16k brutto podstawy, 6k netto B2B za dzień dyżuru w weekend, jak sobie upychał wszystkie weekendy to miał te ~40k w zamian za całkowity brak życia prywatnego
dla złośliwych - źródło danych on sam, oczywiście mógł kłamać, ale mieszkanie szybko kupił
@Krolik: Więcej zarabia mój kuzyn fizjoterapeuta zaraz po studiach. Są może jakieś osoby po studiach lekarskich, które nie chcą dużo zarabiać, ale jeśli ktoś chce to sufit jest dużo, dużo wyżej i kilka przykładów anegdotycznych tego nie zmienia
P.S. Sprawdź sobie ile zarabia rezydent, Twój kolega bajki opowiada ( ͡° ͜ʖ ͡°)