Wpis z mikrobloga

• 554
@LeonL: powinni sprzedawać b--ń na agresywne zwierzęta do natychmiastowej utylizacji :D oj ale by reklama bolała na facebooku, ale pewnie broni reklamować nie wolno.
  • Odpowiedz
@Gieremek:

fajnie ze zwietrzyli okazję, by zrobić biznes na waszej paranoi xD

nie martw sie, jak bedziesz swoje psiecko trzymal na smyczy, to moze nie bedzie trzeba go utylizowac, bo nikogo nie pogryzie xd
  • Odpowiedz
nie martw sie, jak bedziesz swoje psiecko trzymal na smyczy, to moze nie bedzie trzeba go utylizowac, bo nikogo nie pogryzie xd

@Akuzativ94: no oczywiście że trzymam na smyczy, tak jak przeważająca większość innych właścicieli psów jakich mijam.
Wypokowa bańka informacyjna nie ma nic wspólnego z rzeczywistością xD
  • Odpowiedz
@Gieremek: powazniejszy wypadek tez zdarzy sie raz na kilkaset aut, a jednak w kazdym montuje sie poduszki powietrzne.
No i wlasnie przez jakis maly procent debili niestety konieczne jest stworzenie prawa, ktore wprowadzi jakies ograniczenia w trzymaniu wiekszych psow, a nie jak teraz bez zadnych ograniczeń, kazdy ma co chce wlasciwie.
  • Odpowiedz
  • 2
@LeonL znasz się na tym? Szukam czegoś małego właśnie na psy. Tylko nie wiem czy gaz czy piana? Widziałem też takie turbo malutkie jak wielkości aerozolu do nosa, starczy?
  • Odpowiedz
powazniejszy wypadek tez zdarzy sie raz na kilkaset aut, a jednak w kazdym montuje sie poduszki powietrzne.

@Akuzativ94: poważniejszy wypadek zdarzy się raz na kilkaset aut, a jednak to nie powód by obrażać każdego kierowcę bez wyjątku.

Taka alegoria bardziej pasuje do contentu na tym tagu.
  • Odpowiedz
fajnie ze zwietrzyli okazję, by zrobić biznes na waszej paranoi xD

@Gieremek: blisko 100 zgłoszonych dziennie pogryzień przez psy to problem systemowy, a nie paranoja. Wymaga zmiany prawa i odpowiedzialności karnej właścicieli.
  • Odpowiedz
blisko 100 zgłoszonych dziennie pogryzień przez psy to problem systemowy, a nie paranoja.

@djtartini1: jest też 1000 kolizji samochodowych dziennie. Jak będziesz robił koszyk na militarii to dorzuć jeszcze jakiś łom do obrony przed krwiożerczymi Toyotami xD

• Odpowiedz
Polecam gaz z dużym strumieniem dla zainteresowanych ten droższy, sam miałem nieprzyjemne doznanie dostać takim po oczach na cały dzień wycięty, nie możesz otworzyć oczu kilka godzin a jak się myjesz to tydzień wszystko cię piecze. Te mniejsze tez skuteczne lecz gdy wiatr zawieje sam się zneutralizujec też wiem z doświadczenia.

Nie polecam testować na sobie
  • Odpowiedz
@LeonL: Bardzo fajna inicjatywa i przemyślana reklama, na czasie. Gaz pieprzowy to NAJSKUTECZNIEJSZA b--ń na zwierzęta. Działa z odległości, nie wymaga bezpośredniego kontaktu ze zwierzęciem, potrafi odstraszyć kilka psów jednocześnie, nie wywołuje trwałych skutków ubocznych, a więc właściciel cię nie pozwie, nawet jeśli sam zarobi po oczach. Powiem więcej, gdyby mężczyzna, który tragicznie zmarł w wyniku pogryzienia przez psy, posiadał przy sobie gaz pieprzowy, najpewniej skończyłoby się to dla niego
  • Odpowiedz