✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam dosc powoli tych portali randkowych. Ciezko sie przebic gdy na 1 kobiete przypada kilkunastu facetow. Najwiecej matchy i par mam od dziewczyn ktore sa troche przy kosci. Niestety ale nie to jest to moj typ, a szkoda, bo wbrew pozorom maja ciekawe opisy i bardzo ciekawie mi sie z nimi rozmawia. Ja sam dbam o siebie, praktycznie kazdego dnia uprawiam jakis sport, mam dobra sylwetke i moj styl zycia raczej nie pasuje do bycia z osoba z nadwaga. Super chadem nie jestem, bylem w 3 zwiazkach, ale dobilem do 30 i mam wrazenie ze spotykam sie ze sciana. Zle nie wygladam, mam stabilna sytuacje zyciowa i finansowa, mam duzo wartosciowych cech o ktorych nie chce mi sie tu pisac bo to nie jest cel tego wpisu, ale trace powoli nadzieje w poznaniu kogos wartosciowego ktory jednoczesnie pasowalby mi swoim wygladem (nie szukam dziewczyny z okladek Glamour, tylko po prostu przeszkadza mi trzycyfrowa waga u kobiety).
niestety taka sytuacja jest nie tylko na portalach randkowych.
@czescmampytanie: niestety taka sytuacja jest tylko na portalach, kiedy nie masz premium. Można odwołać przegryw, zaraz będzie ciepelko nad Wiselka i będą super loszki 16+
@StringerBell Właśnie tak się zastanawiam... Bo tu OP pisze o przy kości, a potem wyjeżdża z wagą trzycyfrową, co jest już no... Bardziej toczy się niż chodzi. A pomiędzy jest jeszcze sporo opcji. Więc jak to jest?
@mirko_anonim: Mam koleżankę przy kości, prawie 10 lat młodszą. Nie wybrzydzaj bo top laskę zgarniesz przed czterdziestką jak jej stuknie ściana i będzie miała dwójkę dzieci
Anonim (nie OP): @programista15cm: premium nic nie daje. Robiłem nieraz eksperymenty jak mi się nudzło na L4 i na premium koncie chadlite matchowało mnie z laskami które kojarzyłem sprzed 5-6 lat jak się męczyłem na swoim prawdziwym koncie i tak samo nie pisały nic lub przestały odpisywać po 1 zdaniu. 3/4 profili to boty albo laski maja te same profile od lat i są tak zmanierowane że liczą na
Mężczyźni, nie róbcie sobie tego. My też mamy prawo mieć swoje wymagania. Zaraz dojdzie do tego, że kobieta po prostu musi być, bez względu na jej wagę, dbanie o siebie, zainteresowania, a facet jednocześnie musi kilka razy w tygodniu chodzić na siłownię, uprawiać inne sporty, mieć ciekawe zainteresowania i mieć hajs.
Zaraz dojdzie do tego, że kobieta po prostu musi być, bez względu na jej wagę, dbanie o siebie, zainteresowania, a facet jednocześnie musi kilka razy w tygodniu chodzić na siłownię, uprawiać inne sporty, mieć ciekawe zainteresowania i mieć hajs.
@default1: juz prawie tak jest, a przynajmniej dla 80% społeczeństwa. co najwyzej można powyzywac różowe i cuckoldów na wykopie, ale tego nikt już nie zatrzyma poza islamem.
Mam dosc powoli tych portali randkowych. Ciezko sie przebic gdy na 1 kobiete przypada kilkunastu facetow. Najwiecej matchy i par mam od dziewczyn ktore sa troche przy kosci. Niestety ale nie to jest to moj typ, a szkoda, bo wbrew pozorom maja ciekawe opisy i bardzo ciekawie mi sie z nimi rozmawia. Ja sam dbam o siebie, praktycznie kazdego dnia uprawiam jakis sport, mam dobra sylwetke i moj styl zycia raczej nie pasuje do bycia z osoba z nadwaga. Super chadem nie jestem, bylem w 3 zwiazkach, ale dobilem do 30 i mam wrazenie ze spotykam sie ze sciana. Zle nie wygladam, mam stabilna sytuacje zyciowa i finansowa, mam duzo wartosciowych cech o ktorych nie chce mi sie tu pisac bo to nie jest cel tego wpisu, ale trace powoli nadzieje w poznaniu kogos wartosciowego ktory jednoczesnie pasowalby mi swoim wygladem (nie szukam dziewczyny z okladek Glamour, tylko po prostu przeszkadza mi trzycyfrowa waga u kobiety).
#tinder #zwiazki #badoo #randkujzwykopem #gorzkiezale #wykop30plus
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: niestety taka sytuacja jest nie tylko na portalach randkowych.
bo przez otyłość wiedzą że musza włożyć więcej wysiłku w szukanie partnera. gdybyś taką odchudził to jej menalność zmieniłaby się o 180 stopni.
@czescmampytanie: niestety taka sytuacja jest tylko na portalach, kiedy nie masz premium. Można odwołać przegryw, zaraz będzie ciepelko nad Wiselka i będą super loszki 16+
@programista15cm: implikowanie że w czasach takiej desperacji użytkownicy premium to jakaś rzadkość
i jeszcze więcej kręcących się w okól nich facetów
A pomiędzy jest jeszcze sporo opcji. Więc jak to jest?
jak sie bedziesz krecil jak oni to skonczysz na orbicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba podbijac na pewniaka i zawsze cos sie uda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Mężczyźni, nie róbcie sobie tego. My też mamy prawo mieć swoje wymagania. Zaraz dojdzie do tego, że kobieta po prostu musi być, bez względu na jej wagę, dbanie o siebie, zainteresowania, a facet jednocześnie musi kilka razy w tygodniu chodzić na siłownię, uprawiać inne sporty, mieć ciekawe zainteresowania i mieć hajs.
@default1: juz prawie tak jest, a przynajmniej dla 80% społeczeństwa. co najwyzej można powyzywac różowe i cuckoldów na wykopie, ale tego nikt już nie zatrzyma poza islamem.