Aktywne Wpisy
Gilgamesz69 +139
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sxilll +161
Chłop co się śmieje z Lewandowskiego, że jest nikim bo nie wygrał Copa America. Śmiechu warte
#mecz
#mecz
źródło: 1FF3F500-15F1-4BAC-9E6C-F60D7C4066C3
Pobierz

Mnie w pamięci zakodował się taki znak na zakrętach gdzieś na Pomorzu na DK7, było na nim bardzo dużo „zabitych”.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_3920
Pobierzźródło: 1000113042
Pobierzźródło: 1000026800
Pobierz@new-object: to, ze najmniej, nie znaczy że jest dobrze, dalej jesteśmy w ogonie Europy
(。◕‿‿◕。)
@dr_papieros: to jest akurat statystyka, która buduje mi zaufanie w Polaków jako ludzi. Ilość policji jest na drogach najmniej od 30 lat.
To oznacza że można wyjechać na miasto, poza%@% ja frog, i masz spore szanse że nic
@dr_papieros: w żadnym wypadku nie mówię że jest super, że wystarczy. Nigdy w życiu. Robić swoje, pracować, robić lepsze jutro, tak jak robiliśmy. Bo to po prostu k... działa :) Ale należy też doceniać, by motywować. By pokazywać że nasze działania mają ręce i nogi, że idziemy do przodu.
@new-object: bo główną przyczyną tych wypadków był brak dróg szybkiego ruchu. Teraz mamy ich całkiem sporo a na takich drogach trudniej o czołówkę.
Czarny punkty to jedno, ja pamiętam jeszcze stare Polonezy stojące na poboczu udające patrol policji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
Pobierz@MrSzakal: TUSEK KAZAŁ ZDEMONTOWAĆ!!! XD