Wpis z mikrobloga

@List0pad: Przecież ojciec tej zbitej Polki z tagu anastazjazgrecji powiedział w mediach coś podobnego, że wiedział iż prędzej czy później tak to się skończy i nie rozpaczał po córce. ¯\(ツ)/¯ Dzieci trzeba wychowywać tak, żeby się szanowały.
  • Odpowiedz
@su1ik tak będą mieszkać i ona pewnego wieczoru zadzwoni na policję że narzeczony jej grozi i go w--------ą z tego domu w majtkach. Tak to rozegrał. (oczywiście wszystko powstało w umyśle wykopka)
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: to przynajmniej rodzice mają rigcz. Mi się szykuje rozstanie gdzie to ja jestem wrogiem nr 1 winny całemu złu świata bo robiłem dla niej i ich wszystko a jej i im się nie chciało dna nas zrobić nic. Na razie różowa rozważa po której stronie stanąć ale widzę że pępowina trzyma zbyt mocno
  • Odpowiedz
@europa: sama musi do tego dojść. Jak mieszka z Tobą to nie musisz nawet nic specjalnie mówić. Jak nie mieszka z Tobą to możesz położyć na tym krzyżyk.
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: Jedyne co tu można napisać, że to fejk. Kolejna zmyślona historia. Nie wiem czy takie wypowiedzi pojawiłyby się w rodzinie patologicznej a co dopiero w jakieś przeciętnej.
  • Odpowiedz
@List0pad:

Zgnilem z wizji chlodnego janusza trzymajacego emocje na wozy xD

A ja właśnie uważam że zachował się najlepiej i najrozsądniej z nich wszystkich i popieram go.
  • Odpowiedz